D
death_creping
a.b.e.s i garage da izledikk. çok güseldi hakkaten ii cover yapan bi grup.moralim bozuk olarak gittim ama çıkışta4 köşeydim🙂
buna çok sevindim ben ya, ne mutlu bize walla kendi eğlendiğimiz gibi seni de eğlendirdiysek..death_creping demiş ki:moralim bozuk olarak gittim ama çıkışta4 köşeydim🙂
walla be aa nie inanmıoosun aşk olsun 🙁 bu arada serkan senin bende brendyn kalmiş içemedim bi ara toplasım bişiler yapalım anılın okulu gezmesi tozması ekreminde ev aşkı biterse :twisted: hıı bu arada siteyi ben yapmak için gönüllüyüm serkan 2 senedir site yapamıoosn kardeşim yuhh yane 😛 AYIP AYIPMoNsTeR_83 demiş ki:ya bıraggh zeynep yaw..izin almışmış, kimi kekliyon 😛 dinlicek en uygun zamanıymış da..bırak ya 🙂
n0nsEnsE demiş ki:anıl ya sen var ya son zamanlarda dinlediğim (izlediğim demiyorum) en iyi vokalsin hele a place 4 for head de müthiş bi performansın varsın var önce tebrik sonra da teşekkür ediyorum
batuu canım ne bu ya herkes sana yüklenioo ... 🙂zooburix demiş ki:arkdaşlar daha çok yolunuz var bence katetcek back vokali değiştirerek iyi bir başlangıç yapabilirisiniz....
Gel sen söyle 😀 Ya da bilgin varsa mantıklı açıklama getir 😀zooburix demiş ki:arkdaşlar daha çok yolunuz var bence katetcek back vokali değiştirerek iyi bir başlangıç yapabilirisiniz....
Gel sen söyle 😀 Ya da bilgin varsa mantıklı açıklama getir 😀zooburix demiş ki:arkdaşlar daha çok yolunuz var bence katetcek back vokali değiştirerek iyi bir başlangıç yapabilirisiniz....
batuu anıl cok haklı bak 🙂 :mrgreen: Ajda pekkan Banu alkan Esmeray Sezen aksu grup adıda abes X 2 olur nolcak hehehhehehehehe :twisted:F0r90tteN demiş ki:sağolasın hikmet, biz de çok memnun olduk... biraz geç bir tanışma oldu ama güç olmasın di mi 🙂 biz de zaten çalıyoruz, gerisini görücez artık :evil:
batucum sakin yaw... arkaya dizicem ben 3 tane vokali sezen aksu gibi merak etme sen... töbee.... 😀