A.B.E.S. - Ankara

Can valla ilk defa bi fotomu beğendin ulan. Bak şu foruma hep dalga geçmişin benle 😀 😛

tamerss çok teşekkür ederiz yorumun için

uzun bi aradan sonra ( ya da bana uzun gelen bi aradan sonra) yeniden eglendik sizinlee iiki varsınız ya yoksa biz naapardık 😛 azcık erken cıktık lambaya püf derkene biz gidioduk artık haftaya deriz onuda.- 😀

Selamlar

Öncelikle Roxy olayına değinmek istiyorum.Evet arkadaşlar doğrudur A.B.E.S. Roxy de babayı almıştır euhehehue 😀.Fİnale kalan gruplara başarılar artık önümüzdeki maçlara bakacağız 😀

Onun dışında A.B.E.S. yarın saat 18:00 de ODTU stadyumda sahne alıcaktır Herkesleri bekleriz...

Saygılar&Sevgiler

Lupus demiş ki:
Selamlar

Öncelikle Roxy olayına değinmek istiyorum.Evet arkadaşlar doğrudur A.B.E.S. Roxy de babayı almıştır euhehehue 😀.Fİnale kalan gruplara başarılar artık önümüzdeki maçlara bakacağız 😀

Onun dışında A.B.E.S. yarın saat 18:00 de ODTU stadyumda sahne alıcaktır Herkesleri bekleriz...

Saygılar&Sevgiler

abi sallayın boşverin Roxy finalistleri belli

* Ankaralı Namık
* İzzet Yıldızhan
* İbrahim Tatlıseks
* De-javu 😛
fişmekan yani
siz gönüllerin birincisisiniz bakalım Odtu nun kapısındaki güvenlik duvarını aşabilirsek yarın ordayız :twisted:

- Buyrun?Kimliklerinizi Görim Arkadaşlar
- Abi biz Anılın kuzenleriyiz,bi meraba demeye geldik
- Hayat ne tuhaf,vapurlar felan..Bi s**rin gidin üle

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Evet beyler yine bir aksiyon ve yine Can ehheeh Odtunun bilkente bakan tel örgülerinin minik bi kısmını kesiyoruz Şenlik 1 ekibiyle 😛
az sonra yola çıkıcaz bugun Stadyumda görüşmek üzre 😉

maresalx demiş ki:
Evet beyler yine bir aksiyon ve yine Can ehheeh Odtunun bilkente bakan tel örgülerinin minik bi kısmını kesiyoruz Şenlik 1 ekibiyle 😛
az sonra yola çıkıcaz bugun Stadyumda görüşmek üzre 😉
ya mezun kimligiyle bile giremediktensonra bu okul neye yarar afedesin..İlk giriş denemem dolmuştandı mezun kimliği şaka kimliği gibi olduğu için hade len die indirdi adam,ikinci denemem arkadaşın arabayla sögütözü istikametindendi ondada yakaladılar...üçüncü ve en yüzsüz denemem kafayı öne eğip hızlı adımlarla yürümekti ondada ŞŞşşüŞŞtt HOOooop!! die bi ses ile gene atıldım yani kısacası giremedik :evil:
girseydik izliycektik..
keşke kaynakçı adamı getirseydik 10 milyona kesiyo adam ben para verip izlemeyede razıyım
Odtu Sucks!!! :evil:

sensin lan şaka kimliği, düzgün konuş minyatür diploma kartımla ilgili 😀

olm çok ilginç işte,dediğim gibi o kartla seni almama şansları yok aslında ya, yani kontrol etmedikçe adını soyadını falan 🙂 tipini tutmamışlar demek ki..
bu arada odtüden olmayıp da şenlikte içeri giremeyen tek tanıdığım da sensin galiba bunca yıldır euehueheu

nese ama keyifli bi konserdi, büyük sahne değişik oluyomuş başta tutuk başladık galiba biraz 🙂 hafif sarkma olduğu için biraz kısa kesmek zorunda kaldık, onun dışında aksilik de yoktu. kısacası gayet güzeldi, emeği geçen, gelen dinleyen herkese teşekkürler..

istersen kimliği scan edim buraya koyim
kimlik dediğin dalga Yay-Sat kuponlarına benziyo resim yok üzerinde
god we trust yazıyo 😀 😀

olm walla billa almadılar bu arada sordum soruşturdum girenler hep kapıya isim yazdıranlarmış..Odtu matematik mezunu bir arkadaşım içeriye 4 hatun sokmuş kapıya isim yazdırıp

bu ne abi bar mı bu kapıya isim yazılıyo,,ayrıca madem boyle bi aksiyon war neden beni maymun ediyon Serkan 😀 😀

pohahaha olm senden duyuyom ben de kapıya isim yazdırıldığını walla.. 😀 yoksa senin maymun olman için özel bi merakım yok walla euehuehuehe.. ne diye yazdırıyolarmış merak ettim bak.. rezervasyon mu yapıyolar işe bak yaw

bak hala kimlik diyon olm kimlik diil o dellendirme adamı 😀 kimlik olsa öyle yay-sat misali olmaz heralde, diplomanın küçültülmüş hali abicim o, mezunlar o kartla giriyo işte içeri..

süper bi geceydi çok eglendim,donuk seyirciyi bi güzel ısıtıp zıwanaya sıcak sıcak verdiniz ama Erkan bir totoş oldugu için 😛 birinci yarı herkes kaçtı eheühüe
Şaka bi yana süperdiniz..Sürekli hareket çeken tipler dışında birde Nazi selamı veren gençler vardı Du Hast da alınlarından öpüyorum faşist çocukları 😛

Geri