en son ne zaman dinledin bilmiyorum ama bazı şarkılarda back vokal yok artık, ama bence fazla yuklenilio, elinden gelenin en iisini yaptıına eminim. belkide alıskanlıktandır ama bana kötü gelmio 8)zooburix demiş ki:her 10 msjda bir tekaralıcam harbiden gelişen bir grup ama basçı kardeşim bck vokal ypma lütfen ya benim görüşm herkesin grüşünü eleştirlere kulak verin birz yaw...
😀 abi ben de her seferinde tekrarlıcam eğer müziksel açıdan bi yanlış yapıyosam bunu belirt sonra bana göster ve ben de yapmayım... yani çok da meraklı değilim yapmaya... Buyur gel beni bul ve şurda şurda yanlış yapıyosun de ki tatmin olayım yaptığın eleştiriden 😀 (cidden bi cevap bekliyorum, ayrıca tanımak isterim seni)zooburix demiş ki:her 10 msjda bir tekaralıcam harbiden gelişen bir grup ama basçı kardeşim bck vokal ypma lütfen ya benim görüşm herkesin grüşünü eleştirlere kulak verin birz yaw...
yok artık :? 8O :evil: :!:SZK88 demiş ki:back vokalden önce asıl vokali eleştirmek daha doğru olur bence...bi vokal bulamadı bu grup...aramıyorlarsa burda hiçbirşeyi eleştirmeyelim bile...bence grubun diger elemanlarına diyecek bişey yok gayet iyi bir grup olabilir aslında...anılda gitarist olarak başarılı olabilir ama vokal yapmasa bence daha dogru...bu benim düşüncem tabi...hadi kolay gelsin
:seytan
Anıl bu lafindan sonra artik tef çalmaya karar verdi bu cuma bekleriz bi bak bakalim olmus mu ?SZK88 demiş ki:back vokalden önce asıl vokali eleştirmek daha doğru olur bence...bi vokal bulamadı bu grup...aramıyorlarsa burda hiçbirşeyi eleştirmeyelim bile...bence grubun diger elemanlarına diyecek bişey yok gayet iyi bir grup olabilir aslında...anılda gitarist olarak başarılı olabilir ama vokal yapmasa bence daha dogru...bu benim düşüncem tabi...hadi kolay gelsin
maresalx demiş ki:Anıl bu lafindan sonra artik tef çalmaya karar verdi bu cuma bekleriz bi bak bakalim olmus mu ?SZK88 demiş ki:back vokalden önce asıl vokali eleştirmek daha doğru olur bence...bi vokal bulamadı bu grup...aramıyorlarsa burda hiçbirşeyi eleştirmeyelim bile...bence grubun diger elemanlarına diyecek bişey yok gayet iyi bir grup olabilir aslında...anılda gitarist olarak başarılı olabilir ama vokal yapmasa bence daha dogru...bu benim düşüncem tabi...hadi kolay gelsin
Ulan grubun belkemigi o adam ,kaval kemiğide ekrem 😛
F0r90tteN demiş ki:göze batmama olayına da açıklama bekliyorum 😛 :twisted:
muhahaahahhaMoNsTeR_83 demiş ki:F0r90tteN demiş ki:göze batmama olayına da açıklama bekliyorum 😛 :twisted:
ben açıklayım abi, grupta en göze hitap eden, batan adam benim sonuçta, senle batu kulağa batıyonuz anca euehueheuhe
ama ekrem nereye🙂kicsalla ) batıyo onu bilemiyorum :twisted: 😛 😆
Çok teşekkür edriz elemizden geleni yapmaya çalışıyoruzbigtouristmarla demiş ki:cuma geceleri garageı hop hop hoplatıp ,kafalara turn turn attırıp,bünyeleri eğlendiren ABESe başarılar dilerim.
şşşş alooo.... kafana turn turn attırırım bak 😀😀😀 :dan poahhahahahahahhahahahahahhahamedusa666 demiş ki:batuyu kremleyin arkadaşlar..daha güzel ses çıkacak garanti verrim 😆 😆 😆 😆
😀 hehehheheheheMoNsTeR_83 demiş ki:ben açıklayım abi, grupta en göze hitap eden, batan adam benim sonuçta, senle batu kulağa batıyonuz anca euehueheuhe
ama ekrem nereye🙂kicsalla ) batıyo onu bilemiyorum :twisted: 😛 😆