Oncelikle "tuncdogukan" a tesekkur ediyorum , bu denli ozen gostererek izledigi ve yorumlarini ictenlikle paylastigi icin..Yalniz davul konusundaki elestirilerde Bektasa katiliorm cunku yapici elestiri yapiyim derken tavir ve uslup da hatali davranmissin..Sonucta sen de bizim gbi bu isi amator olarak icra ediyosun ve bu platformda birbirimizle asık atmak yerine yardimci olmaliyiz, bunu unutmamakta fayda var..Ama ben iyi niyetli olduguna inaniyorum , hani seni tanisak belki bu soylediklerine bu kadar tepki gostermezdik ama boyle bakinca farkli algilaniyo , dolayisiyla bu elestirilerimizi de sen dikkate alirsan seviniriz..Umarm yanlis anlamazsin bizi ,bence canli izlersen daha cok tat alacagini dusunuyorum ,hissettigin o duygusuzluk da olmayabilir.Ayrica canli performanslarda her zaman kucuk hatalar olabilir eger boyle ince bakarsan DT de kayittakiyle birebir calmiyo konserlerinde (ornek: petrucci-adam solodaki sweap i calmio 😆 )Elbette ki bizde soyledigin hatalarin bi kismini video da gorduk..Sonuc olarak sana yuklendigimizi yada kendimizi aklamaya calistigimizi dusunmeni istemem ,umarm hak vermisindir bize cunku boylelikle cok daha verimli bir muzik sohbeti olmus olur ortam gerilmeden 🙂 tekrar cok saol ilgin ve yorumlarin icin..Hepsi dikkate alincaktir.. 😉
"gil_estel" bende grubunuzu yakindan(=demo albumunuzu aldim ve dinliyorum 😆 ) takip ediyorum ve kardes grup olarak goruyorum sizi 🙂 Bi ara bende yorumlarimi yazicam ayriyeten forumunuza..Yakin gelecekte 😆 demolarimizi cikarip beraber guzel bi organizasyonda yer almak isteriz..Secil pek takip etmiyor forumu ben iletirim iltifatini 😆 Size de basarilar..
Hep destek, tam destek!!