saol Onursal destegini esirgeme 😉barker demiş ki:forumunuz hayırlı olsun arkadaşlar.Abaküs iyi bi grup olucak 12 sinde herkes görücek 🙂
Başarılar...
barker demiş ki:
Konserde istanbuldan iki grupla çok eylenicez bazen duygusal anlar yaşıyacağız Sevişgenler Konserinde Abaküs'ü ilk konserinde yanlız bırakmayalım...Ankara seyircisininde istanbul'a kendini gösterme fırsatı🙂
Herkes Davetlidir...
saol bektas umarım iyi olur konser egleniriz ve bol bol içeriz 😆drumscat demiş ki:forumunuz hayırlı olsun kardeşler
12'sinin güzel bi başlangıç olması, konserlerin devamını esirgememesi dileğiyle.
konseri kaçırmıycam tabiki 😉 orda görüşürüz
drumscat demiş ki:forumunuz hayırlı olsun kardeşler
12'sinin güzel bi başlangıç olması, konserlerin devamını esirgememesi dileğiyle.
konseri kaçırmıycam tabiki 😉 orda görüşürüz
erd demiş ki:Forumunuz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, başarılar kovalasın peşinizden inşallah 🙂
erdem saol abi konsere de bekleriz 😉erd demiş ki:Forumunuz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, başarılar kovalasın peşinizden inşallah 🙂
drumscat demiş ki:barker demiş ki:quote]
onursal demeden edemiycem, afiş çok romantik olmuş :lol: yüreğine sağlık :D :D
itiraf ediyorum, afişteki resimde müzik köprüsünün altındaki benim :lol:[/quote]
afişteki arka plan Joker elemanı Murat'a aittir kendisinin yardımıyla yaptım afişteki bi çok şeyide yapan odur..
barker demiş ki:drumscat demiş ki:barker demiş ki:quote]
onursal demeden edemiycem, afiş çok romantik olmuş :lol: yüreğine sağlık :D :D
itiraf ediyorum, afişteki resimde müzik köprüsünün altındaki benim :lol:[/quote]
afişteki arka plan Joker elemanı Murat'a aittir kendisinin yardımıyla yaptım afişteki bi çok şeyide yapan odur..[/quote]
şaka yapmıştım :oops: kızdırmayım jokermg abiyi , ben korkarım onun bestelerinden :D