cilekessh demiş ki:erdem saolasın bizde repertuar ekliyoruz ve sizin de besteleri bekliyoruz hadi artık 😛 😉
metalika demiş ki:katışıyorum
metalika demiş ki:katılıyorum
MetalikA demiş ki:
MetalikA demiş ki:
bektas yarası olan gocunur 😀 her iki konuda da valla :twisted: bilmiyorum nese toygar abd ye kacmış 🙂 gelince bi bestelerden çıtladın hadi bakalım kolay gelsin :arrow:drumscat demiş ki:metalika demiş ki:katışıyorum
Ahan da buldum farkı 😀 .Belediye ile görüşme halindeyim. Semt pazarları konserler serisi yapacam :?. İşiniz bana kaldıysa vay halinize. Bascı bulun da nerde çıkarsanız çıkın da dinleyek o zaman
Bu arada bahsettiğiniz grubun besteleri var 8) ama gitarist şahsiyetleri binlerce km uzakta olduğu için bi halt edemiyolar
davulcunuz davul çalmayı bilmiyomuşş aaa 😱 Bi de gaymiş vııyy
cilekessh demiş ki:bektas yarası olan gocunur 😀 her iki konuda da valla :twisted: bilmiyorum nese toygar abd ye kacmış 🙂 gelince bi bestelerden çıtladın hadi bakalım kolay gelsin :arrow:drumscat demiş ki:metalika demiş ki:katışıyorum
Ahan da buldum farkı 😀 .Belediye ile görüşme halindeyim. Semt pazarları konserler serisi yapacam :?. İşiniz bana kaldıysa vay halinize. Bascı bulun da nerde çıkarsanız çıkın da dinleyek o zaman
Bu arada bahsettiğiniz grubun besteleri var 8) ama gitarist şahsiyetleri binlerce km uzakta olduğu için bi halt edemiyolar
davulcunuz davul çalmayı bilmiyomuşş aaa 😱 Bi de gaymiş vııyy