gitar kocu olmaz mi...E ne desinler? Gitar (veya altı telli yirmi üstü perdel saz) öğretgeni mi? Liselerde de artık öğretmen deniyorken (hani eskiden lisede "hoca"ya terfi edilirdi ya) başka bir şey gelmez akla kolay kolay.
gitar kocu olmaz mi...E ne desinler? Gitar (veya altı telli yirmi üstü perdel saz) öğretgeni mi? Liselerde de artık öğretmen deniyorken (hani eskiden lisede "hoca"ya terfi edilirdi ya) başka bir şey gelmez akla kolay kolay.
Ciddiye almak mi ustadim yok artik daha neler🙂 , ben gayet akil bir adamim ciddiye almak ve alinmak gibi bir derdim asla yok; gitar kocu hos geldi "cool" durdu cok ikoncan bir isim geldi; lakin bizim gencler gitari ateltik bir spor olarak goruyorlar simdi siz saniyede 15 nota basmiyor olsaniz yani oyle birsey varsa sayet; ben sizi ciddiye alip iki bira atmam karsilikli o kadar yani...Siz istediginiz kadar surat felakettir deyiniz.🙂Ciddiye almayın hemen be. Kim ne derse desin, teklif serbest. Forumun TDK yetkilisi değiliz ya 😀
Toza kirine diyecek bir şey yok, yakın ve flaşlı çekim tozu abartılı gösterebiliyor, ama "sıfır gibi" dediği gitarın köprü boyası erimiş-aşınmış, ne tesadüftür ki tamda çalım pozisyonuna denk gelen yer.Bir de anlamadığım o kadar gitar öğretmeniyim diyor, 7 telli çalıyor ama çektiği resimlere bakın, bir uçtan bir uca perspektif...4 resim koymuş ama gitarın neye benzediği belli değil, aklım almıyor bu mantığı...
Ozel kilif nedir yahu tabi ozel olacak pazar torbasina konulmaz ki bu gitar yahu. Ona bakarsan prezervatif de ozel kiliftir, hatta hayatta karsilastigim insanlari yanyana koyunca gereginden cok cok daha az kullanilmis olduguna kanaat getirdigim bir ozel kilif....Kesinlikle, düzgün ilan vermekten münezzeh çoğu malesef, "ilan verme" kurslarımı açılsa belediyede falan?Buz dağının görünen kısmı kadar kurnaz ve akıllı sanıyorlar, görünmeyen kısmı kadar da saçmalıklar yapıyor insanlar. bu gün aşağıdakine rastladım, başlık yanlış yazılmış hadi neyse, ilandan şu çıkarılıyor
"orda bir gitar var uzakta bilmesekte görmesekte üüüüf süper gitar"
bu ne ya?Model marka tip ne olduğu belli değil, buna tav olup gidip o dükkandan alacağız gitarı demek?Aptal bilgisiz demiyorum, sadece şöyle bir yanlış kanı var her halde, "zeka kullandıkça biten" bir şey sanılıyor galiba, o yüzden de sarfedilmiyor olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...az-kullanismis-elektro-gitar-122219465/detay/
Düşündüm de, "Abartılı ilanlar" dışında bir de, "Saçma ilanlar" diye bir başlık açılabilir...