Forumda bir yere daha yazdınız karıştırmadım. Hatta copy paste yapmışsınız yazdıklarınızı bak o kadarına kadar hatırlıyorum, artık profil mesajımıydı yoksa foruma yazdınız sildiniz ya da modlar mı sildiler veya taşıdılar, orasını bilmiyorum.
Aradım bu işte:
Saçma Ilanlar
Proje gitar, tamamlanmamış gitardır. Floyd rose takılırsa gitar tam olacak demektir. Proje gitarın manyetiği, sapı, gövdesi, turnerleri bir kısmı ya da sadece fr'si eksik olabilir. Ayrıca fr alıp taksanız bile ederi ortada. 2. el temiz bir fr'yi uygun fiyata bulabilirisiniz 100 tl'lik çin malı idareten de bir şey takabilirsiniz orası size kalmış demiş ilan. Ayrıca fiyatında yardımcı olacağını da okudum ben. Burada abartı ilanların ne olduğu ortada. Bu tip gereksiz yazanları direkt zımbalıyorum haberiniz ola. Buraya yazılanlar örneğin; sıfırı 1000 tl olup da 2500 tl ilan açanlar için. Diğer mesajlara bakarsanız görürsünüz. Bunun harici atılan mesajlar piyasa oluşturmaya yönelik algıdan başka bir bir işe yaramıyor o da iyi niyet çerçevesinde değerlendirilemez.