ne yani bilemez miyiz? o adamın lafının üstüne laf söylenmez mi?Beyler yapmayın etmeyin, nesi normal? Adam abartı diyorsa abartıdır, daha mı iyi bileceksiniz?
ne yani bilemez miyiz? o adamın lafının üstüne laf söylenmez mi?Beyler yapmayın etmeyin, nesi normal? Adam abartı diyorsa abartıdır, daha mı iyi bileceksiniz?
Bu araba yerine poloyla kim gider bilmiyorum hocam. Uçak gibi araba...100 bin kiaya verilir mi allasen.
- gel benim arabayla gidelim
+ ne vardı abi sende
-kia
+ siktiret bende polo var benimkiyle gidelim
- ama abi yüzbin...
yav saçmalayıp duruyor zaten eleman, her yere bir şeyler yazıp duruyor. Sırf bir yerlere birşeyler yazmak için yazıyor işte.
Bende o zaman, 'nerede gezeceğimi size mi soracağım' geyiği yapardım.
Hacılar birşey diyeceğim bu forumdan 2500 liraya cs charvel mi satıldı.Biri bana bunu iddia etti ben de yeri buradır diye yazdım 😀
Sizin charvel i hatırlıyorum.Güzel gitardı.Biriyle alım satım için görüşme yaptım.Gece gece ya sabır çektirdi.Son zamanlarda satılan bir charvel ı ve ebay fiyatlarını da biliyorum.Belki bilen biri çıkar diye düşündüm.Şu an o fiyata jackson sl bile alamaz.Benim san dimaslar ise 2500 liraya satılmadı. Diğer seriler ise bilemeyeceğüm
🙂 Onları ben de hatırlıyorum 😀 Bunu iddia eden kişi yakın tarihmiş gibi bahsetti de belki ben görmediysem veya duymadıysam(ki çok zor her gün takip ettiğim siteler mevcut) bilen biri vardır diye düşündüm.Satılmıştır, doların 1.14, sıfır JEM7V'lerin 2900 lira olduğu günleri hatırlıyorum. Yakın zamanda ise bilemeyeceğim.
Satılmıştır, doların 1.14, sıfır JEM7V'lerin 2900 lira olduğu günleri hatırlıyorum. Yakın zamanda ise bilemeyeceğim.
Eskiler güzeldi 😀Bende arttırayım kişisel olarak bildiğim birisinin jem7v'yi sıfır olarak 2400 liraya aldığını biliyorum.