Ilan zaten deli saçması da, ben dream theater'ın dürüm tiyatrosu olarak otomatik düzeltilmesine bayıldım 😂
%90 ihtimalle mahmut abi imzalamış, hüseyin emmi verniklediği için dürüm tiyatrosu oluyor bol soğanlı-sumaklı yanına da ayran oh mis. İşin garibi 20 yıl önce bile olmasına rağmen bugün grup üyelerine sorsanız boyası kazınmış bir gitar imzaladınız mı diye türkiye konserinizde mutlaka hatırlarlar olup olmadığını. Bir insan gitarını boyattıracaksa niye kazıttırır ki.. grup üylerine bir email atsan işin doğrusu ortaya çıkar.
Hikayenin aslında olanı şu: Bu arkadaşın abisi, babası, kuzeni, amcası,dayısı vs kalan bir jackson var diyor ki al yeğenim senin olsun, bu da alıyor fr pas içinde, manyetikler ölmüş, sapın şaftı kaymış filan bir gövdesini kazıyayım rengini değiştririm filan bir de alder-maun gövde çıkar filan diye umutlanıyor, makineyle girişmiş, bakmış gövde ağacı da patates, (ıhlamur gibi duruyor) beğenmemiş sonra aklı evvel bir arkadaşı 'qanqa bunu dürüm tiyatrosu 20 sene önce geldiydi mike protnoy'lu filan haliyle imzalamıştı diye yuttururuz, bizim bir hilmi abi var süper imza taklit eder,'' filan böyle fikir bombaları olmuş, üstüne de güzel bir hikayeyi cila ederiz pardon vernik cilası atmışlar, yersen işte.. umut, şark kurnazının ekmeğidir. Hemen şuraya, imzalı gitar nasıl olur fotoğraflarıyla bırakıyorum, gitarın sıfır gibi ve işlevsel bir sterling olduğunu da dikkat edin diyorum, ayrıca piyasa abd değeri 500-800 dolar olan bir gitar, 100 tl bile etmeyen jackson gövdesi değil.
Original Autographed Rock & Pop Guitars & Guitar Picks | eBay
Shop eBay for great deals on Original Autographed Rock & Pop Guitars & Guitar Picks. You'll find new or used products in Original Autographed Rock & Pop Guitars & Guitar Picks on eBay. Free shipping on selected items.
www.ebay.com
Son düzenleme: