MARSHALL MG15G 15W Elektro Gitar Kombo Amfisi, MARSHALL ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
shop.zuhalmuzik.com
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Prosesör İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Boss DS-1 Distortion Compact Pedal
shop.zuhalmuzik.com
Boss DS-2 Turbo Distortion Compact Pedal
shop.zuhalmuzik.com
Prosesör İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Çok dağınık yazdım ama yazayım mı daha ?
Burda kimseyle dalga geçmiyoruz kimseyi itibarsızlaştırmıyoruz. Sadece kendi ilgilenebileceğim ürünlerden birkaçı bunlar. Davulundan ses kartına mikserine kadar bi ton ürün var ve fiyatlarını bilmiyorum yada hakim değilim.
Bu forumda zaman zaman insanların duyar kasacakları tutuyor. Ve battıkça batıyorlar her laflarında. Ay başınız mı geliyor ne oluyor anlamıyorum.
Bize desteksiz sıkacağına git ilanlarına bir bak. Ona buna laf atıyorsun anca.
Abartı ilanlar başlığı burası. ABARTI. Bu abartı ilan mı? Oylarsak bir tek sen oy atmazsın. O yüzden atılmış. Belki şurda o gitarı vs almak isteyen birinin 500 lirasını ceplenilmekten kurtarırız. Gayemiz bu.