Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
sahibinden.com
2500'e sanki bir ara trigon müzikte satılıyordu. Özellikle açıklama kısmına bakmanızı tavsiye ederim.
@anatolia999 ben satsam manyetiğinden, inlay'lerine kadar bu kadar övemem. Normal gitar der geçerim. Bu edebiyat bilgisiyle yanlış işlerdesiniz.
İlan kaldırılır entry anlamını kaybeder diye buraya yapıştırıyorum.
İbanez'e Övgü
Bu gitarın Kore üretimleri 2005-2008 yılları arasında yapılmıştır. 2009-2010 üretimleri yıllarında ise Endonezya’ya kaydırılmıştır. Sonrasında zaten üretimi durdurulmuş. Bana göre ibanezin şu ana kadar üretmiş olduğu en iyi Fiyat / Performans gitarı budur. Mükemmel özelliklere ve işciliğe sahip. Edge Pro II köprüsü ve Top-Lok III kilitli üs eşit kesinlikle muhteşem. Hiç bir akort sorunu yok.
Maun gövde, maple klavye ve Rosewood tuşeye sahip. Sharktooth inlayler gerçekten müthiş. Çok güçlü bir rezonans ve sustaini var. Titreşimi bariz hissediyorsunuz.
DiMarzio’nun üretmiş olduğu Paf Pro klonu INF1 ve INF2 manyetikler mevcut. Eğer çok extrem manyetik düşünceniz yoksa kesinlikle muhteşem manyetikler.