bu gitara layik gördüğün amfi bu amfimiymiş 🙂Amfi ve aksesuarlar dışında olanları piyasadan doğrudan bir mağazan almak isterseniz. 71.000-TL pazarlıkla daha da uyguna alınabilir hatta. Kurutulmuş ne demek se artık.
Gibson Les Paul Gold - Custom Shop 2013 - "Black Beauty" - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 972747029
Gibson Les Paul Gold - Custom Shop 2013 -www.sahibinden.com
Böyle bir gitar benim olsa nikah bile kıyarım be ne satması.bu gitara layik gördüğün amfi bu amfimiymiş 🙂
Harley benton stratıma vergili fiyatından fiyat biçtim diye bir sürü kişiyle tartışmıştım. Millet ya bir ümit satılır diye koyuyor, ya da biz bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Sıfır fiyatının yarısına gitar satamazken 2 katına satan adamlar var.15000 liraya Epiphone.
Bu da son günlerin modası Harley Benton. Tez konusu olabilir.
Isiga gore renk degistiriyor, bukalemun mubarek 🤣Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bu gitar Kore uretimi.
Evet doğru bildiniz o finishin adı chameleon İbanez xiphoslarda falan kullanılan bir finish de, bu chameleon finish mi bilemedim. Her resimdeki renk dağılımı aynı gibi 😄Isiga gore renk degistiriyor, bukalemun mubarek 🤣
Evet, abartı maalesef. Sanırım 1,5-2 yıl önceydi; yine sahibinden sitesinde 3000 TL idi aynı gitar (yanlış hatırlamıyorsam Antalya'dan satılıktı), satan arkadaş almış büyük ihtimalle o zaman. Ben yurtdışındayken $390'ye düşşürüp almıştım bir tane Ebay üzerinden. Beni MusicMan markasından soğutan gitardır 🙂usta affet ama yazıyorum dayanamadım
Sizce abartı mı ? Bence yarı fiyatında ve altında 7 tane eski reverb ilanı ve 2-3 yıldır ilanlarda sürünmesi bir ilanı abartı yapabilir, yapmalıdır.
Kaç senedir Ibanez gitarları takip ederim, edememişim aslında. Kore üretimi Prestige olduğunu hiç bilmiyordum, ilginçmiş gerçekten. +1Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bu gitar Kore uretimi.
İyiki Uyguna veriyormuş....Sıfırı 650 - 700 TLİkinci el mal alacak kadar zengin değilim. - Hugo Boss
Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Bu gitar bir yerden tanıdık geliyordu.Biraz forumu karıştırıp baktım.Daha önceden burada https://turkrock.com/konu/91151/ ilana konulmuş.Yine aynı şekilde fotoğraflarda üretim yeri gizlenip sorulana kadar belirtilmemiş.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Bu gitar Kore uretimi.
anladım kral sağolasın. Jackson sevdasına riskli işlere girme vakti çoktan geldi de geçti bizde de.
Güle güle kullanın. Hangi gitarı aldınız? Jackson olunca merak ediyoruz doğal olarak.bahsedilen gitarı ben aldım. Bakalım başımıza dert mi açtık iyi mi ettik 🙂
Jackson RRXMG floyd rose'una sac vidası atılan kelepiri 😀 Bir ayağa kaldırma projesi olacak. İşlemlere başladık yakında konu açıp güncelleme paylaşırım.Güle güle kullanın. Hangi gitarı aldınız? Jackson olunca merak ediyoruz doğal olarak.
Zaten üstünde 97-98 yazısına bakarak 98 demedim ya 😄 sık yapılan bir sazanlık o evet Jacksonlarda. Seri no calculatore girince çıkan sonuç 1998 ve 2009 diye iki farklı şey söylediği için 1998 heralde dedim, sanırım o calculator'e güvenmek de pek doğru olmayabiliyor.
98 kitapçığındaki reverse inlayden dolayı o yıldan olmadığını düşününce yazdım işte buraya. 2008-2009 kitapçıkları yetersiz malesef. Şimdi siz diyince baktım 2006 yılında kitapçıkta siyah hardware var evet. Bazı yıllarda krom oluyor.
Sizin yolladığınız linkteki 2007-2009 aralığı benim seri numarasına uygun. En son şimdi ne alakaysa o yıllarda jackson fiyat listelerinin olduğu kataloğa denk geldim şimdi. 2009 yılında transparan kırmızı yok, 2008 ve 2007 yılında ise var. Gitar 2007 veya 2008 yapımı. Ben ilana yılı falan yazmayayım en iyisi, millet diyecek seri no 2009 diyor sen niye şimdi 2008 yazdın ne ayaksın.
152534 eklentisini görüntüle
Kral dediklerine tamamiyle katılıyorum ama jackson kataloglarında 95 sonrası üretilen ve sonu MG ile biten Japon Jacksonlara da Pro demişler. Tamamen isimlendirme saçmalığı.İlanın güncel halini gördüm, burada konuşulduğu için buradan devam ediyorum;
''Japon yapımı Pro Serisi modellerdendir. 2011-2012 gibi Japon yapımı Jacksonların üretimi bitti diye biliyorum. Bu sene yeniden üretmeye başladılar reklamını yapıyorlar ancak 2000$'dan fazla para istiyorlar.''
Şeklinde bir ifade var ancak gitarın Pro değil. 2010 gibi japon 3 serilerinin (KE3, RR3 vs) pro versiyonlarını çıkarttılar ancak bu çok kısa bir dönem olup farkı bindingli sapa sahip olmaktı. Eğer bir gitarı Japon Pro olarak niteliyorsak bu 1994 - 1995 civarında üretimi biten, işçilik olarak amerikanlara denk olarak üretilen seri.
Bkz*Bendeki mustaine, Bkz*Geçtiğimiz aylarda EMG 81-85 takılı, İstanbul'dan satılık siyah RR Pro, Bkz* Yine geçtiğimiz aylarda Ankara'dan satılan mavi soloist.
Şu gitarın işçilik ve donanım olarak güncel dengi Endonezya dönemi X serileridir. Senin atıfta bulunduğun 2000 dolarlık güncel japon üretimleri, zam öncesi seri üretim amerikan modellerin yerini almak amacıyla üretilen, 1200 dolar civarındaki Endonezya/Meksika Pro serilerinin bir üstü modeller.
Fiyat işine girmeyeceğim, dolar görmüş 13.50'yi. Ne ucuz, ne pahalı bilemiyor artık insan, ancak elindeki KE3 ağzıyla kuş tutsa Pro japon diye anılmamalı. 1995'ten sonra da X Pro, Y Pro, Profesyönelimsi gibi Pro vb bir ton isim koydular ama Japon Pro çok net ve belirli bir dönem için kullanılan bir ifade. Değil ama, KE3 Pro olsa bile, onu da Pro serisi Japon diye anmak olmaz.