Evet! Stoklara yeni girmiş. Alacak arkadaşlar için süper bir haber.Thomanna gerek yok Senkop’ta şu an 572 lira
Joyo JF14 American Sound Pedal
Joyo JF14 American Sound Pedal | Joyo Türkiye Distribütörü Senkop Müzikwww.senkop.com.tr
Evet! Stoklara yeni girmiş. Alacak arkadaşlar için süper bir haber.Thomanna gerek yok Senkop’ta şu an 572 lira
Joyo JF14 American Sound Pedal
Joyo JF14 American Sound Pedal | Joyo Türkiye Distribütörü Senkop Müzikwww.senkop.com.tr
Sabah 14000di fiyat, umarım yanlış yazmıştır dedim kendi kendime. Müjdeli haberi şimdi aldım; evet yanlış yazmış.Biz bunu gözden kaçırdık mı yahu ? ☺️
140 kişi bir araya gelsek, herkes 100.000 TL atsa alıyoruz arkadaşlar…
Ha gayret, biraz fedakarlık lütfen ☺️
Ibanez RG2570Z MRC İlan No: 988410584
Ibanez RG2570Z MRC - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 988410584
Sabah 14000di fiyat, umarım yanlış yazmıştır dedim kendi kendime. Müjdeli haberi şimdi aldım; evet yanlış yazmış.
yabancıya gitmedi, ben aldım onuAsıl doların 7 lira civarı olduğu vakit ciddili 200 bin TL'ye satılık bir Ibanez vardı, onu kaçırdım ya... Arabayı falan satmıştım tam.
kral sana kaça geldi o inanılmaz gitaryabancıya gitmedi, ben aldım onu
Ben de gördüm o ilanları. Açıkçası sahibinden.com'un bu ilanlara nasıl izin verdiğine şaşırıyorum. Çünkü elde gitar filan yok, komisyonculuk girişiminden başka birşey değil. Birkaç ilanıma abuk subuk sebeplerden onay vermeyen sahibindenin bir standardı yok anlaşılan, veya ücret ödeyen üyelere herşey serbest.IBANEZ RG8570Z-RBS RG J.CUSTOM 2020 ÖZEL SİPARİŞ - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 989392284
Abartı ilan mı bilemedim ama bi yazayım dedim. Kullanıcının tüm ilanlarında aynı yazı var. Yurtdışından özel sipariş diye. Tuhaf geldi bana açıkcası. hatta "İBANEZ PRESTİGE RG5320C-DFM 2021"ilanında gitarın j.custom olduğunu yazmış. Ama gitarda kabak gibi prestige yazıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Vay be hocam
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Gün içinde bakamamıştım, sert ve tiz distortion tonlar için DiMarzio X2N (Bridge), temiz ve parlak clean tonlar için Area 67 (Middle), yumuşak ve tatlı tonlar için de Air Norton S (Neck) ile güncellenen gitarın sesiyle alakalı fikir edinmek amacıyla YouTube'dan bakayım dedim. Herhalde o kadar üst düzey bir ton (22.000 Tl değerinde) elde edilmiş olacak ki, mikrofonlar bile yanına yaklaşamamış; yan odadan anca kayıt altına alabilmişler. Öyle üst düzey bir ton.
Şu linkleri bırakıp, sattığı gitarın +5 yıllık, Duncan Designedlı model olduğunu hatırlatıp, yine de serbest piyasadır diyelim biz.
Jackson X Series Soloist SL3X DX Crackle Laurel Klavye Silver Crackle Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik
Jackson X Series Soloist SL3X DX Crackle Laurel Klavye Silver Crackle Elektro Gitar, JACKSON ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.www.zuhalmuzik.com
5 sene önce en fazla 1500 tlye almıştır.Tabi takas vs ile beleşe getirmediyse.Vay be hocam
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
ESP (E-II) Eclipse fiyatına Jackson X Serisi Soloist 🙂Vay be hocam