Bu ilan değil ama sattığım bir gitara karşılık aynı şekilde 7500 TL'lik GT8 ilanını takas teklif etmişlerdi... Takas düşünmüyorum dedikten bir gün sonra da aletin fiyatını 5500'e düşürdü... belki salaksındır 7500'ü yersen arada daha az fark ödemiş olurum kafası heralde....Prof tonları varmış içinde. O yüzden
Düşünsene 6 yıl tıp, oradan 3-5 yıl uzmanlık alestir doçenliktir derken bir 5 yılda bekleme süresi. Sonra prof.
Fiyatını sonuna kadar hakediyor 🙂 🙂
Çek bir Jazz 3, hiç yoktan iyidir.Valla evdeki hesap çarşıya uymadı, ben de amfi alır dönerim bu diyarlardan diyordum ama eli boş gözü yaş döneceğim. Bir set manyetik olsun alsam iyi olacak.
Hadi 1 sıfır fazla attı yanlışlıkla diyelim, o da kurtarmıyor.😀
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Hadi 1 sıfır fazla attı yanlışlıkla diyelim, o da kurtarmıyor.
Ben de açıklama kısmını gördükten sonra paylaşma gereği duydum zaten. 😀 Paylaştığımı görse muhtemelen gitarın sahibi bana cahil der ve gitardan hiç anlamadığımı söylerdi diye düşünüyorum.Ilan açıklaması cok enteresan. Detayli ton analizine bittim 😄. Ne istediğini bilen gitaristler icin kapsamli ekspertiz raporu mevcut 🤣. 4-6 perdelerde kopru manyetigi şöyle kekremsi ekşi acı ton versin ama 9-12 perdelerde hemen sap manyetiğine alayım, bası Epiphone'dan az, Gibson'dan fazla, 50s gibi ama 60s netliginde olsun. E haliyle fiyat yüksek olacak tabii. Duz gitaristler ne anlar! Başka seviye kafaların gitari bu.
Ama alakasiz şekilde manyetikler de EMG 😀😀
Her perdenin ayri ayri ton analizini yapamiyorsan gitari bırak dostum 😄. Ben de öyle bir SX arıyorum, 100.000 ayırdım kenara.Ben de açıklama kısmını gördükten sonra paylaşma gereği duydum zaten. 😀 Paylaştığımı görse muhtemelen gitarın sahibi bana cahil der ve gitardan hiç anlamadığımı söylerdi diye düşünüyorum.
arsa alırım.Gibson Les Paul Classic 1960 yılına özel 2012 üretim - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 1046519488
Ağacı çooook özelmiş deniz manzarasına bakıyormuş bu kesilen yüzü veya batuhan mutlugilin kayınçosundan almışta olabilir. Bu fiyata anca böyle şeyler geliyor aklıma.