Cihaz Zoom G9. 3 kere filan demode herhalde.
Bu arkadaş YİRMİ BİN TL istiyor. Pardon; 20.500 TL 🤣 🤣 🤣
Eğlenmek istiyorsanız ilanı mutlaka okuyun.
Gitar pedal prosesör - Efekt Pedalı ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 1066220784
Gitar pedal prosesör - Efekt Pedalı ve diğer enstrüman yan ekipmanları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
"Faydalarına gelince,İki adet lambası var bu özellikte bir cihaz sizi profesyonel yapar çağ atlatır,elinizdeki basit 3,5 bin TL lik bir gitarı bile 150 bin TL lik gitar yapar Combo amfiye bağladığınızda lambalı amfiye çevirir ister bilgisayarda ister sahnede işinizi görürsünüz alan pişman olmaz ciddi müziğe kafayı takmış insanlara tavsiye ederim"
Faydalarına gelince ??? Pardon; yemekten önce mi sonra mı alıyoruz?
İki lamba sizi profesyonel yapar.
Basit 3,5 bin TL lik bir gitarı bile 150 bin TL lik gitar yapar...
Neden 3.5 TL? Hatta eden 20.500 TL? Buçuklu olunca basit mi oluyor acaba? O zaman bu cihaz da basit olur ama...🤣🤣🤣🤣
20.500 TL: 500 TL'si pazarlık payı tabii ?
Şurası gerçekten can alıcı/çokomelli:
"bu malın normal 2 ci eli 12,14 dür daha aşağıdan veren varsada adamın malında bir sıkıntı varsa çok daha dusuğede verebilir"
"rahat 30,35 demem gereken bir malı bu fiyata satıyorum yazılı fiyat sondur pazarlık yoktur ,alıcısına şimdiden hayırlı olsun.."
Rahat 30-35 bin. Zoom G9.
Gerçeklikten kopmuş arkadaş. Aynı cihaz 5000 TL'ye satışa konmuş.
Bir kez daha o soru akla geliyor.Zoom G9.2tt TwinTube Multi-Effects Processor + Novation Çanta - Prosesör ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 1065856763
Zoom G9.2tt TwinTube Multi-Effects Processor + Novation Çanta - Prosesör ve diğer enstrüman yan ekipmanları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
"Yerli dizileri kim izliyor?"
Biz bu abiyle çok sohbet ettik. 40'larına yakın hoş sohbet bir abiydi. Ekipmanın kutusunun Çin içinin Amerikan olduğunu düşünmekteydi. Ekipmanın tonunu duymam için kanalından bir video paylaşmıştı. Aşağıya bıraktığım mı emin olamadım ama merak eden inceleyebilir.
**Sayın yönetim**İlanda da kişisel bilgileri mevcut olduğu için public bir videoyu kişisel bilgileri ihlal etmeyeceği düşüncesiyle paylaşıyorum. Problem yaratıyorsa düzenleyin, kaldırın, haber edin zira geçen sefer adamın rızasının ekran görüntüsü varken uyarı verip 1 hafta hesabı kitlediğiniz için hatırlatma ihtiyacı duymaktayım.