Abartı Ilanlar

epeydir bakmadığım bir başlıktı burası... vay ki ne vay

yıl 2025 olmuş;

ve hala @anatolia999 'un ilanlarına saldırılıyor 🙂 ... ben bu arada çok beğeniyorum, fiyatlar yüksek bana göre ve almak istediğim bir şey denk gelmiyor ama çok güzel şeyler var sadece bakınmak için bile takip ediyorum ... fiyat yüksek derken kimsenin fiyatına bugüne kadar laf etmişliğim yok, serbest piyasaya saygılıyız, sadece çıkarıp ödemeye hazır olacağım limitlerin üzerinde fiyatlar diyelim

İlgil ilanların bir güzel tarafı daha var oda fotoğraflarının cok iyi olması . bakmasıda keyifli

Yok kimse Serdar Öztop’a bir şey demedi aslında.

Konu Serdar Öztop değil, aslında Satriani ve Vai gibi müzisyenlerin fazla şişirildiğini düşünen bir arkadaşın kendi hakikat evreninde açtığı bir kapıdan geçtik… Şu an oradan geri dönmeye çalışıyoruz.

Tozlu_Rock arkadaşımız, Hani Benim Olacaktın şarkısının solosunu öyle bir anlattı ki, Satriani’yi müzik kursuna, Vai’i de 6. sınıf gitar sınavına gönderecek sandık bir ara.

Şimdi biz de kendi aramızda, Acaba dünya 40 yıldır yanlış mı biliyor? diye sessiz bir yüzleşme yaşıyoruz.
1750843809668.webp

Hareketlere bak, sanki dünya yok olmak üzere iken dünyayı kurtaracak makineyi icat etmiş. Soytarılık sadece. Şundan etkilenip "aaauuuu uuuuuvvvv" gibi sesler çıkarıp trene bakar gibi bakan birinin kendine gram saygısı yoktur.

Şunu bi Türk yapsa idi totonuz ile gülersiniz ama elalemin gâvuru yapınca kıymetli oluyor çünkü adı üstünde "gâvur/ecnebi/yabancııııııı
(bence 😄 soytarı)
Bi vazgeçemediniz yabancılara hayranlıkla bakmaktan.
Bide çelimsiz itici bi tip.

Joey DeMaio, Michael Romeo, Malmsteen, John Myung gibi adamların Vai gibi soytarılık yaptıklarını görmedim.

Steve Vai, Joe Satriani gibi gitaristlere insanların hayranlıkları ve saygısı bu sahne şovlarından değil zamanında gitarı yemiş bitirmiş olduklarından ve yaptıkları albümlerle şarkılarla elektro gitar seven insanların kalplerine dokunduklarından dolayıdır. Sevmek zorunlu değil tabi ama Vai’nin Passion&Warfare albümünü şöyle baştan sona bir dinlemenizi öneririm. Elektro gitar çalıp da bu adamların şarkılarından en az bir ikisini şöyle bir çalmaya çalışmamış adam yoktur. O yüzden sevmeyebilirsin ama saygıyı hak edecek bir kariyer, virtüözite sahibi müzsiyenlerdir.

Serdar Öztop falan diyip Türk yapsa gülerdiniz vs diyerek bu işi milliyetçiliğe dökmenin anlamı ne? Onu da dinle bunu da.

Ayrıca nasıl en iyi klarnet virtüözleri, bağlama virtüözleri bizim topraklardan çıkıyorsa elektro gitar ın okulu da bu adamlar. Bunu kabullenmek lazım. Çoğu yerli gitarist elektro gitarı bağlama vari nameli komalı çalıyor o yüzden. Kültür meselesi. Bu topraklarda elektro gitarın yeri o kadar büyük olmadı hiçbir zaman bu yüzden de Vai, satriani, malmsteen gibi sadece elektro gitar enstrümantal albümler yaparak kariyer yapan gitaristler çok az.

40 yıllık samsunluyum burada midye yemedim. Samsun’da midye yemek ölümle eşdeğerdir
Zaten caps'te siyaha boyadığım yerde de "mide bulandıran görüntüler" yazıyordu. Geçenlerde @YBamac 'ın Pırasa ile ilgili esprisini çok beğendim, hala gülüyorum, bu mesaj ona pas hesabı.. 2 sene evvel geçtim Samsun'dan, Trabzon'a giderken, sabah vaktiydi, sadece menemen kahvaltı.. Bir dahakine sizden tavsiye isterim..

Geri