bana göre de gitar sahte değil , gerçek GIBSUN studio fotodaki belgeleri ispatı..fakat renk tuhaf.Denemeden kesin bir şey diyemesemde, görüntüden sahte değil diyebilirim. Studionun sahtesini zaten hiç görmedim.
bana göre de gitar sahte değil , gerçek GIBSUN studio fotodaki belgeleri ispatı..fakat renk tuhaf.Denemeden kesin bir şey diyemesemde, görüntüden sahte değil diyebilirim. Studionun sahtesini zaten hiç görmedim.
Tobbaco burst sanırım ama arasan bu kadar kötüsünü zor bulursun.bana göre de gitar sahte değil , gerçek GIBSUN studio fotodaki belgeleri ispatı..fakat renk tuhaf.
Hep akor kaçırmayan bir gitarım olsun istemiştim özellikle 7 li 9 lu ve 11 li akorlarda kaçırmıyorsa çok iyi ben hemen iletişime geçeyim bu arkadaşla 🙂 (gerçi pena çok iyi değilmiş o biraz beni düşündürdü )
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ektro-gitar-hardcase-hediyeli-159282116/detay
Fiyat değil ama ilan içeriğindeki "manyetikleri 1300 TL" muhabbetinin abartılığı.. Alt tarafı DiMarzio'nun ibanez için ürettiği manyetikler.
Gitar çok net sahte çünkü. Headstock'taki ayrıntılar ele veriyor.d yerine b ye basmış o değil de madem orjinal seri nosunun fotosunu çekmişsin belgerini niye uzaktan çekmiş anlamadım.