Dolar yükseldi ya 😉50 TL'e satıyordu bu penayı. Ne ara 1000 TL değerlendi. Duman grubu üyeleri vefat falan mı etti tövbe tövbe.
Dolar yükseldi ya 😉50 TL'e satıyordu bu penayı. Ne ara 1000 TL değerlendi. Duman grubu üyeleri vefat falan mı etti tövbe tövbe.
Ben duman grubunun yerinde olsam müziği bırakır imzalar imzalar pena satardım.
http://sahibinden.com/202238515
Gitar 750 lira
Konser 70 lira
Maneviyati paha bicilemez diyerek urun satmak nedir ya.
Vallahi zaten orijinalligine filan gelene kadar, isterse di meola amcayi getirsin yanimda imzalatsin, 2500 lira nedir!! Satan kisi buna ticari bir kar katarak satiyorsa, sahibi icin bile degeri olmayan imzaya kim neyin bedelini versin.Biz ülkecek bu gitar imzalama işini hala anlamadık. Bu imzalar 5 para etmiyor. Adına kesilmiş bilet yok, keçeli kalemle silik bir imza. İmza atılırken foto yok ? Ben elimle karaladım al di meola imza dedim çıkartdım yanına da harbi konsere gitmişimdir biletini koydum. Olacak mı ? Google'a onu bunu yazın demiş de imzalı gitar nasıl imzalatılır nelere dikkat edilir kendisi önceden googlelamamış.
Abi bu saçmalığı özetleyen laf budur sahibi için bile değeri olmayan imzaya kim neyin bedelini versin. 🙂Vallahi zaten orijinalligine filan gelene kadar, isterse di meola amcayi getirsin yanimda imzalatsin, 2500 lira nedir!! Satan kisi buna ticari bir kar katarak satiyorsa, sahibi icin bile degeri olmayan imzaya kim neyin bedelini versin.
vintage modellerde bigsby yok,2014 üretimlerinde var diye biliyorum. bu da sayfası.Yalnız fiyat çok iyi değil mi ebaydeki?? gitar hakkında bilgisi olan var mı ozelden bir bilgilndirse 😀