Değil işte ben de ondan dediydim🙂
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...larda-uretilmis-orjinal-japon-196778300/detay
Bu ilanda da 2008-2009 Çin yapımı gitarı Japon diye kakalamasını geçtim, headstock arkasındaki etikette yazan N427'yi nasıl ''ses teknolojisi'' olarak yorumlamış enteresan. Üstelik google'da aratınca bu arkadaş yalnız da değil 🙂
Bu gitar büyük ihtimal gövdesi ps4 sapı da değiştirilmiş bir gitar.Muhtemelen SL3 filan ama bu arada ama fiyat fena değil yani gayet alınabilinir by gitar.
Gün geçmiyor ki yeni bir vaka yaşanmasın sayın seyirciler.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Gitar net S.b Dreams
böyle gitar görünce benim gibi yerinde duramayan manyaklarda var tabi 😀 300 liraya almıştım ben orası ayrı
dediginiz dogru ama vintage den vintage e de fark oluyor yani 🙂 bir arkadas ingiltereden 1978 model serisini hatirlayamadigim ibanez elektro gitar almisti 50 ingiliz sterlinine. Hayatimda caldigim en guzel gitarlardan biriydi mukemmel dolgun tonlara sahip bi gitardi. Ama bu linkteki bana hic bir umut vaadetmedi 😀böyle gitar görünce benim gibi yerinde duramayan manyaklarda var tabi 😀 300 liraya almıştım ben orası ayrı
Gövde stealth değil ama. Onlarda jack girişi gövdenin üzerinde oluyor, muhtemelen ışık yüzünden gövde bombeli duruyor ben de ilk öyle sanmıştım. Büyük ihtimalle gövde-sap ayrı gitarlardan alınmış. Ps4 veya JDR94 gövdesi muhtelemelen.Gövde Stealth ama headstock'da professional yazması gerekiyor Stealth olabilmesi için. Çözemedim.