N
Hocam dikkat çekmek istediğin noktayi açıkça yaz lütfen, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek açısından soyluyorum, son günlerde yanlış anlasilmalarin sayisi arttı biliyorsun 😀
Bu gitarın haberi ilk çıktığında pera müziğin sayfasına sadece Muhammet Suiçmez abimizinvideosunu koydum.Lan o değil desığırlar Türkiye'den çıkan bir müzisyene ait ilk signature diye bir muhabbet yapmışlardı.Ergen tayfası nasıl yazmış ama görmeliydiniz.Ben adamların tezini çürüttüm yorumumu silmişlerdi 😀 Onun üzerine nasıl olsa yine silerler diye küfrettim haklıymışım onu da silmişlerdi 😀 İnsanların (çeyrek akıllı kişilerin hele ki) umutlarıyla oynamak kolaydır. Ve o İLK SİGNATURE GİTAR ibaresi sayfada halâ duruyor,potun ağa babasını kırmışlar 😀 Bu adamı sevmiyorum açıkçası,zaten o da beni sevmesin 😀
O açılan diğer başlığı bulamadım fakat diğer baktığım yerlerde de endorsement muhabbeti geçiyordu.Diğer bahsettiğim yazdığımız başlık bu mevcut signature olayı dönmeden önce vardı, ya bu sitedeydi ya da gitarpedal daydı bu başlık fakat bulamadım(turkrock arayüzü değişmeden önce bile olabilir.).Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın arkadaşlar ve forum ahalisi.Bence curutmemissin, adamlar türkiye'nin ilk signature gitarı demisler neresi yanlış Muhammed suicmez sadece türk asıllı bir müzisyen ama burayla alakası yok.
Başlığın silinme sebebi verdiğim linkteki bilgilerdi , yine forum sitelerinden alınma fakat eski bir başlıktaki signature muhabbetiydi.Asım Can Gündüz vs gibi kişilerden de örnekler vardı bu tartışmada.Zaten oradaki röportajlara dayanarak demiştim dediklerimi.Bilgilerim sorunluysa affola,kimseyi yanıltmak istemem.Çürüttüğünü sanmışsın da çürütememişsin, paylaştığın video da Pera Music ve Esp ile alakasız olduğu için silinmiştir.
Muhammed Suiçmez Türk kökenli olabilir ama Alman vatandaşıdır. Dolayısıyla da Alman'dır. Almanyada müzk yapıp Almanya'da yaşıyor. Vatandaşlığı da orada.
Röportajlarında kabul ediyor olması bir şeyi değiştirmez, onun gitarı ilk Türk signature model değildir.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-efsane-pedal-sansamp-classic-118444610/detay
bende bu ilanı sahibindende görmekten bıktım mesela böyle satıcı olmaz olamaz ya üşenmiyor nerdeyse her gün yeni ilan açıp sürekli ilanını upluyor her gün gözümün önünde biri alsında kurtulalım 😀
Bir de bu var her gün fiyat düştü ibaresiyle aynı fiyattan ana sayfaya konulan.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-stratocaster-usa-fiyat-dustu-118444045/detay
Bu adamın riffleri öyle grup elemanlarının çalamayıp gruptan atılmalarına yetecek kadar zor değil. Çok saçma yazılmış bir biyografi bence.
Nerde diyor onu? 😀Bu adamın riffleri öyle grup elemanlarının çalamayıp gruptan atılmalarına yetecek kadar zor değil. Çok saçma yazılmış bir biyografi bence.
Bu foruma üyeydi bu kişi önceden şimdi öyle mi bilmiyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-efsane-pedal-sansamp-classic-118444610/detay
bende bu ilanı sahibindende görmekten bıktım mesela böyle satıcı olmaz olamaz ya üşenmiyor nerdeyse her gün yeni ilan açıp sürekli ilanını upluyor her gün gözümün önünde biri alsında kurtulalım 😀
Biyografisinde yazıyor işte. Hatta öyle bir gitarist ki grup elemanlarını rifflerini çalamadığı için gruptan atmıştır mı onun gibi birşeyler yazıyordu. 😀Nerde diyor onu? 😀
Bu kısmı diyor arkadaş.There were many line-up changes to the members of the band which impeded the progress Suiçmez sought for Necrophagist and finally, in 1998 he took it upon himself to begin recording a full length album where he would perform and record every instrument (except for the drums, which he programmed), as well as produce it all himself.