Kesinlikle sahte bu gitar arkadaşlar çok açık ve net .
Sadece headstock da degil. 1. resme dikkatli bakin klasik bold yazilmis emg cakmasi manyetikler var ilk resimde. Fakat 5 resimde farkli bir fotograf sanirim manyetikler orjinal emg gozukmekte. Gitarin kendi resimleri hangisi o bile belli degil. Fake olma olasiligi cok cok yuksek o yuzden. Resimler tamamen toplama gibi geldi bana .Sahte bence bu gitar. Gitarın arkasındaki kapaktaki etiket sahte çin gibsonlarda istisnasız oluyor. İlandaki headstock fotosu ise bu gitara ait değil zaten internetten alınmış.
Ortada gösterecek bir gitar dahi yokken neden bu tür ilanlar açarlar anlamış değilim 😕[/
parasını eft olarak alıp ortadan kaybolmak için.
Arkadaslar donmedi bana, bir de siz el atsaniz 😀
Amerikan Stratocaster 2009 sıfır koleksiyon ürünü temiz ACİL
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Arkadaslar donmedi bana, bir de siz el atsaniz 😀
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Benimde aciklamayi okuyunca gozlerim dolu dolu oldu. Ama gulmektenArkadaslar donmedi bana, bir de siz el atsaniz 😀
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-gomalak-cilali-framus-211816127/detay
entonasyon ile hiç uğraşmıyorsunuz, çünkü YOK!!1
SAÇMALAMA..... bi daha duymamış olayım!!!!!!17000 olmaz mı 🙂