Kullanıcı adı ne olaki, hiç hatirlamadim abi 😀Bu adam bir ara buraya, Gitar Pedal'a dadandı, rezil oldu gitti. Sanırım @izzzyy 'ye ders vermeye kalkmıştı. izzzyy de ona postalama dersi vermişti 😀😀
Kullanıcı adı ne olaki, hiç hatirlamadim abi 😀Bu adam bir ara buraya, Gitar Pedal'a dadandı, rezil oldu gitti. Sanırım @izzzyy 'ye ders vermeye kalkmıştı. izzzyy de ona postalama dersi vermişti 😀😀
Kullanıcı adı ne olaki, hiç hatirlamadim abi 😀
Valla hiç hatirlayamadim abi, nasıl sallamadiysam artık 😀Unutmuşum bak. JET, FET saçmalayıp, "lambanın yerini mosfet tutar" gibisinden konuşup pedallara abuk subuk fiyatlar istiyordu 🙂
Böyle sahte gitarlar kendini ilan aciklamalarinda sikca ele veriyor neyse ki 😀Gibson custom need 2100$
İlan No: 215947302
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...tleri-gibson-custom-need-2100-215947302/detay
Gitar güzel görünüyor fakat sahte.Bilgilerinize
7/24 soru sorabilirsiniz demiş, arayacaksın gecenin 4ünde, yıldız kasa nasıl oluyor diye açıklatacaksın 😀 😀
Headstock çamaşır makinasına atmışsın da yüksek ısıda çekmiş gibi duruyor 😀http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-amerikan-standart-telecaster-214577794/detay buyrun buradan yakın sx benzeri cin mali bir gitardan kesilmis headstock berabt bir kopru askı pinleri bile okadar fail ki 😀 abi cakma gitar topluyorsan da biraz ozen göster yazik gunah bunlara aldanip satin alan insanlar varmi cok merak ediyorum
Hahhaa gitarin arka tarafini cekmesini beklemezdim tel delikleri bile yok direk kopruden takiliyor teller 😀 saptaki truss rod line cizgisi bile belkide cd kalemiyle cizilmistir hahhahaHeadstock çamaşır makinasına atmışsın da yüksek ısıda çekmiş gibi duruyor 😀
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
piyasa değeri 2270tlymişmiş. 2000 lira istiyor. Pazarlık payı varmış. Arayın görüşelimmiş. Ulan böyle adamlar yüzünden prs alacağım ama 2. el prs alamıyorum. Fiyatlar neredeyse sıfırına yakın. Ki şu adama bu gitarın sıfır fiyatının dore müzikte 2270 tl değilde taksitli fiyatının o olduğunu, nakitte aynı fiyata 2000e sıfırını alabileceğimizi hatta pazarlıkla 1900'e sıfırını alabileceğimizi biri benin yerime söyleyebilir mi? Yazacağım da adama sövmekten korktum. İnanılmaz. Rengini bari düzgün yazsaymışsın fiyatını geçtim.
5 dk sonra gelen edit: Adamın gitarın rengine tobacco sunburst yazmasında bile hile hurda adam kandırma varmış vay arkadaş.
Doreye baktım tobacco sunburst en pahalı. 2200 lira. Nakitte 1975e geliyor.
Adamın kendi gitarı grey black fiyatı 1920 lira sıfırı 1720 lira kısa düz 1700e geliyor.
Adam kandırarak piyasanın en bilindik gitarlarından birini sıfırından 300 tl pahalıya ikinci el satmaya çalışıyor.
GERÇEKTEN İNANILMAZ!
Lütfen benim yerime biri mesaj atsın. Çünkü ben üslubuma hakim olamayacağım.
PRS'de bana harammış.