Geçmişlerini ya da grubun tarihçesini bilemem ama ilan halen komik 🙂
Konuyla kıyıdan alakalı olabilir belki ama hani "iyimiş" dedirtecek cinsten🙂
Açıklamayı okudunuz mu? 🙂Tube works real tube
İlan No: 229463551
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-tube-works-real-tube-229463551/detay
Olay açıklamada zaten 🙂Açıklamayı okudunuz mu? 🙂
Olay açıklamada zaten 🙂
İyiymiş
İyiymiş
Genelde pek fiyatlara yorumda bulunmuyorum ama bana bu abartili geldi.Sahibi buradaysa kusuruma bakmasin.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...r-telecaster-60th-anniversary-234534898/detay
Sıfırındanda pahalıymış.Sonra tekrar baktımda fazlasıyla abartılı.ikinci el piyasasından bahsetmiyorum bile.ben bu fiyatın çok altına 60.yıl aynen onun gibi 2011 üretimi american "deluxe" koymuştum geri çektim.Nakit alan çıkmadı,gerçekleştirebileceğim bana uygun bir takasta denk gelmedi.O yüzden özellikle dikkatimi bu ilan çekmişti.Yani biraz daha nadir olması sebebiyle amerikan standardlara göre 2. elde belki 100 dolar fazla edebilir ama amerikan fender standardın sıfır fiyatına alıcı bulamaz.
Yalniz bu gitarin ilanini bayadir goruyorum. Bir ara 5300tl idi sonra dolar kuru uzerinden fiyatlandirildi suan tekrar tl. GaripYukardaki muhabbeti okuyunca aklıma şu ilan geldi,
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Urun açıklaması ve fiyatıyla bu başlıgın altına cuk oturur.
Dalga geçer gibi bir de telefon, tablet, pc, psp ile takas olur diyor... Babası "solist"ten almış bir de.. İnsanları enayi yerine koymak ne kadar kolay ya.Değil konser, tel görmemiş sıfır pena. En iyi ihtimalle sahneden fırlatılmıştır.
Gitar parasına pena. Yerse...
Orjinal konserde kullanılmış Metallica Penasi - En Uygun Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 235950136
Ya bir an kafamda canlandırdım. Düşünsenize, buluşuyorlar ve biri tablet, bilgisayar vs. veriyor; diğeri pena ve alışveriş sonlanıyor... Ne bileyim..Üzerini tamamlayabilirim yazmış aslında üzerine 498 tl isteyip 500 tl lik tablet önermek lazım 😀
Dalga geçer gibi bir de telefon, tablet, pc, psp ile takas olur diyor... Babası "solist"ten almış bir de.. İnsanları enayi yerine koymak ne kadar kolay ya.