Teşekkür ederim cidden omzumdan yük kalktı, Çerkesçe'ye benzettim akrabalara bile sormuştum 😀
Pşılara, tamatelere danışmamışsın iyi ki 😀
Teşekkür ederim cidden omzumdan yük kalktı, Çerkesçe'ye benzettim akrabalara bile sormuştum 😀
Ayıpsın, daha cevap gelmedi geldiği gibi burada zaten 😀
Son zamanlarda konu ne olursa olsun bir şekilde dönüş dolaşıp Greco'ya (@hackeiommi) geliyor ya hadi hayırlısı...Ne pis geyiğiniz var arkadaş gece gece 😀
Son zamanlarda konu ne olursa olsun bir şekilde dönüş dolaşıp Greco'ya (@hackeiommi) geliyor ya hadi hayırlısı...
😀
Aman abi dikkat et yarın öbür gün bir bakmışsın ilanlarda bir Greco....Bişi mi ima ediyyong? Ben bi kerem gitarımdan memnünüm. Kimsenin şeysinde de gozüm yoh çoh şukür!
Aman abi dikkat et yarın öbür gün bir bakmışsın ilanlarda bir Greco....
Böyle böyle gaza getircem işte 😀
Ben Black Beauty'mle gayet mutluyum abi beni gaza getiremezsin :stop:İlana ne hacet? Binliği olan buyursun, çay kahve eşliğinde alsın gitarı 😀
Daha bu akşam çaldım, breh breh!!!
Ben Black Beauty'mle gayet mutluyum abi beni gaza getiremezsin :stop:
😀😀
Aaa olur mu abi öyle şeeyyy...Gelme zaten. Pis fakür!! Gozün neyin deyer gitara şincik, neme gerek. Kem gozlü!!
😀😀😀😀
Biraz Greco pazarını manuple edelim. 🙂
Greco Les Paul Custom 1973-75 Japan | Reverb
Greco Les Paul 1972 Japan Rare Ice Tea Burst | Reverb
Yanında devremülk falan veriyorsa düşünelim😀Kafayı mi yaktiniz? Balatalari mi siyirdiniz? 10 adımda 12 adım en sevdiğiniz kitap mı? İQ nuz ile paranizin miktarı ters orantılı mı? Tam size göre bir ilanimiz var! Neden 250$-450$ arası değişen bir fiyatla Maya Les Paul alasınız ki, bizden sadece 20.000 tl ye almak varken!
64284 eklentisini görüntüle
Kostümlü gitar detected!Kafayı mi yaktiniz? Balatalari mi siyirdiniz? 10 adımda 12 adım en sevdiğiniz kitap mı? İQl nuz ile paranizin miktarı ters orantılı mı? Tam size göre bir ilanimiz var! Neden 250$-450$ arası değişen bir fiyatla Maya Les Paul alasınız ki, bizden sadece 20.000 tl ye almak varken!
64284 eklentisini görüntüle
Arı Maya da bizi görecek mi?
Demek istiyorum umarsızca içimde ki çocuğu ortaya koyarak.Aslında içimde ki çocuğu ortaya koymanın hafifliği ile cebimdeki paranın ağırlığı arasında metaforsal bir çelişki yaşıyorum.İçimde çocuk galip geliyor ve haykırıyorum.Otur oturduğun yerde bir araba parası gitara verilir mi.Ve ben mazlum mazlum cebimdeki paranın ağırlığıyla eziliyorum.
🤣🤣🤣