Abartı Ilanlar

Meksika gitarın amerikadan gelmesi önemli bir detaydır. Pikapların yükseltilmesinden kasıt fiziksel olarak yükseltilmesi mi upgrade edilmesi mi orası muamma tabi
recep-tayyip-erdogan_2120869.webp

Harley Benton'la ilgili ilanlarda genel olarak bir saçmalık var.
2 yıl önce bir Harley Benton gitarı €150 + KDV + kargo = €200-220 fiyata almak mantıklıydı (8-10 bin TL)
Ama şimdi "istiyorsanız getirmeye çalışın" diye bir HB gitarı 20 bin liraya ikinci el satmaya çalışmak... (Buraya uygun sıfatı siz yazın.)
Harley Benton veya benzeri X marka, uygun fiyatlı oldukça mantıklı markalardır. Bir kalite standardı değillerdir. Hatta ara ara oldukça sorunlu ürünler de çıkmaktaydı. Memlekete gelemiyorlar diye uçuk fiyatlara satılacak enstrüman değildir.
Gidin Squier alın, SX alın, Yamaha alın vs vs.; Harley Benton'a da geçmiş olsun ne yazık ki. O kapı kapanmıştır

Harley Benton'la ilgili ilanlarda genel olarak bir saçmalık var.
2 yıl önce bir Harley Benton gitarı €150 + KDV + kargo = €200-220 fiyata almak mantıklıydı (8-10 bin TL)
Ama şimdi "istiyorsanız getirmeye çalışın" diye bir HB gitarı 20 bin liraya ikinci el satmaya çalışmak... (Buraya uygun sıfatı siz yazın.)
Harley Benton veya benzeri X marka, uygun fiyatlı oldukça mantıklı markalardır. Bir kalite standardı değillerdir. Hatta ara ara oldukça sorunlu ürünler de çıkmaktaydı. Memlekete gelemiyorlar diye uçuk fiyatlara satılacak enstrüman değildir.
Gidin Squier alın, SX alın, Yamaha alın vs vs.; Harley Benton'a da geçmiş olsun ne yazık ki. O kapı kapanmıştır

Ooo hooo o da bişey mi ? 2 katına insaflı davranmış yine😄
👇 4 buçuk 5 katını isteyenler var
Screenshot_20250417-221741.webp Screenshot_20250417-221841.webp Screenshot_20250417-221917.webp

Son düzenleme:
Djent sevmem ama 1700cc bi harley'i gazlamak dehşet oluyor, 4 tane de kırmızı tuborg içilmişse de offf 😄

fırsatçılıktan konu açılmışken daha beteri olan bi örnek verdim sadece. Kendisini akıllı sanıp karşı tarafı keriz yerine koyanlardan örnek verdim.
Audi A6 fiyatına renault clio koymuş yani.
Estağfurullah niyeti anladım gayet.
10 yıl giydiği donu "Ağında accık yırtık ve biraz sararma var" açıklamasıyla sarı siteye koyacak bir zihniyet oluştu.
İnsanları da çok suçlayamayacağım, her şey dönüp dolaşıp ekonomiye, geçim şartlarına geliyor

Estağfurullah niyeti anladım gayet.
10 yıl giydiği donu "Ağında accık yırtık ve biraz sararma var" açıklamasıyla sarı siteye koyacak bir zihniyet oluştu.
🤣🤣 çirkin ayaklarında "tüm gün giydiğim çoraplar satılık" diye X hesabında ilan açıp, bide finansal köle arayan salaklar gördüm. Özgüven zirvede resmen 🤣
İnsanları da çok suçlayamayacağım, her şey dönüp dolaşıp ekonomiye, geçim şartlarına geliyor
Ben suçlarım... dollar 5 kat arttı sadece ama insanların fırsatçılığı 30 kat artmış.
Siyasi olarak bakarsak da 6 ok partisine oy verenler ampül partine oy verenleri açık ara solluyor.. Paylaştığım motorsiklet fiyatlarını gördün yukarıda, vt750'nin sahibine sorsak ampül partisine söver oyunu da 6 ok partisine verir ama vt750 için istediği fiyat ile hangi motor alınır herkes görüyor paylaştığım ekran görüntüsünde. SX gitarı Jackson DK2M fiyatına satabilir misin ? hayır.
E peki bisiklet ayarındaki 750cc'lik 2009 model Honda vt750 için niye 600 bin verecek millet ayı gibi güçlü olan 1700cc 2014 model Harley Davidson 595 bine beklerken ?.
Bigün alıcı gibi gidip birini akıllandıracağım da bakalım kime çıkacak piyango 😄

Son düzenleme:
Aynı değil işte.
Farzet ki Thomann ilanını alio sahibindende açtın, üstüne de epey bir kar marjı ekleyerek.
Senin ve sende olmayan bir gitarı ( bu esnada onlarca gitarı) bu şekilde satmaya çalışıyorsun.
Ha işin kötü tarafı sahibinden piyasası bir anda uçuyor. Başka ilan sahipler buna bakıp hemen fiyat yükseltiyor.
Ha satılır satılmaz orası ayrı, ama bizim göreceğimiz vitrin fiyatı uçmuş oluyor işte

Geri