Harley Benton'la ilgili ilanlarda genel olarak bir saçmalık var.
2 yıl önce bir Harley Benton gitarı €150 + KDV + kargo = €200-220 fiyata almak mantıklıydı (8-10 bin TL)
Ama şimdi "istiyorsanız getirmeye çalışın" diye bir HB gitarı 20 bin liraya ikinci el satmaya çalışmak... (Buraya uygun sıfatı siz yazın.)
Harley Benton veya benzeri X marka, uygun fiyatlı oldukça mantıklı markalardır. Bir kalite standardı değillerdir. Hatta ara ara oldukça sorunlu ürünler de çıkmaktaydı. Memlekete gelemiyorlar diye uçuk fiyatlara satılacak enstrüman değildir.
Gidin Squier alın, SX alın, Yamaha alın vs vs.; Harley Benton'a da geçmiş olsun ne yazık ki. O kapı kapanmıştır
Bunla Djent oluyo mu? Ona göre... 😄😄Ooo hooo o da bişey mi ? 2 katına insaflı davranmış yine😄
👇 4 buçuk 5 katını isteyenler var
177903 eklentisini görüntüle 177904 eklentisini görüntüle 177905 eklentisini görüntüle
Djent sevmem ama 1700cc bi harley'i gazlamak dehşet oluyor, 4 tane de kırmızı tuborg içilmişse de offf 😄Bunla Djent oluyo mu? Ona göre... 😄😄
Estağfurullah niyeti anladım gayet.Djent sevmem ama 1700cc bi harley'i gazlamak dehşet oluyor, 4 tane de kırmızı tuborg içilmişse de offf 😄
fırsatçılıktan konu açılmışken daha beteri olan bi örnek verdim sadece. Kendisini akıllı sanıp karşı tarafı keriz yerine koyanlardan örnek verdim.
Audi A6 fiyatına renault clio koymuş yani.
🤣🤣 çirkin ayaklarında "tüm gün giydiğim çoraplar satılık" diye X hesabında ilan açıp, bide finansal köle arayan salaklar gördüm. Özgüven zirvede resmen 🤣Estağfurullah niyeti anladım gayet.
10 yıl giydiği donu "Ağında accık yırtık ve biraz sararma var" açıklamasıyla sarı siteye koyacak bir zihniyet oluştu.
Ben suçlarım... dollar 5 kat arttı sadece ama insanların fırsatçılığı 30 kat artmış.İnsanları da çok suçlayamayacağım, her şey dönüp dolaşıp ekonomiye, geçim şartlarına geliyor
manyetikler upgrade değil de downgrade olmuş görünüyor.Meksika gitarın amerikadan gelmesi önemli bir detaydır. Pikapların yükseltilmesinden kasıt fiziksel olarak yükseltilmesi mi upgrade edilmesi mi orası muamma tabi 177832 eklentisini görüntüle
Fiyat/performans gitarıBir buçuk trilyar eski hesapla
Bir buçuk trilyar eski hesapla
Aynı adamUkrayna'da başka bir deli de 40 bin dölar demiş.
Sözde birlikte çalışıyorlar ama bana inandırıcı gelmedi. Müşteri çıkarsa alıp getirecek.Ukrayna'da başka bir deli de 40 bin dölar demiş.
Aynı değil işte.Aynı adam
Ha işin kötü tarafı sahibinden piyasası bir anda uçuyor. Başka ilan sahipler buna bakıp hemen fiyat yükseltiyor.Aynı değil işte.
Farzet ki Thomann ilanını alio sahibindende açtın, üstüne de epey bir kar marjı ekleyerek.
Senin ve sende olmayan bir gitarı ( bu esnada onlarca gitarı) bu şekilde satmaya çalışıyorsun.
Ha satılır satılmaz orası ayrı, ama bizim göreceğimiz vitrin fiyatı uçmuş oluyor işte