Altına gümüşe endekslemiş ise 100 de zarar 🙂
anladım hocam. 100 nakit istemek de tuhaf harbi. ben nakitte 68'e kadar düşmüştüm.Ben İstanbul' da bir arkadaşa 80' den vermiştim. 2 ay sonra satmış. (50K nakit + 30K değerinde bir gitar ile takaslamıştım)
Ben iyiye sattım o ayrı. 🙂 evet 100 istenmez malesef ki. Şu an galiba sıfırı 110, nakitte %10' a yakın iskonto ile 100' e veriyorlar.anladım hocam. 100 nakit istemek de tuhaf harbi. ben nakitte 68'e kadar düşmüştüm.
2 milyona Silvia s14, Evo 7 hepsini geçtim Lexus var ya üstüne tavuk döner de yersin 😀 4.75m ne demek. Orijinal hachiroku bile olsa abartmış.
Gitar ilanı değil ama 4.75 milyona 1985 Model sonradan çevirme araba alanın aklından şüphe ederim.Çizgi film izleyip gaza gelen adamlar yüzünden bu arabaların fiyatı uçtu
İlanlar 2jz rb26 rb25 motorlu S14'lerle dolu.Drift atmayı beceremeyen adama bunu versen de bir şey değişmeyecek.Adam illa drift arabası istiyorsa swaplı turbolu E30 alabilir s13 alabilir hatta cesaret ediyorsa rx7 fc alıp k20 turbo bile swaplayabilir.Hatta benim korkum yok diyen gider Ferrari 360 veya 430 bile alır ama sonradan çevirme feleğin çemberinden geçmiş ae85 asla2 milyona Silvia s14, Evo 7 hepsini geçtim Lexus var ya üstüne tavuk döner de yersin 😀 4.75m ne demek. Orijinal hachiroku bile olsa abartmış.
2jz rb26 k24 sr20det gerçekten deli şeyler. Ben alabilene kadar sağlamlarının biteceğinden korkuyorum. En büyük düşünce fetişim japon motoru takıp sorunsuz BMW elde etmek 😀DDDİlanlar 2jz rb26 rb25 motorlu S14'lerle dolu.Drift atmayı beceremeyen adama bunu versen de bir şey değişmeyecek.Adam illa drift arabası istiyorsa swaplı turbolu E30 alabilir s13 alabilir hatta cesaret ediyorsa rx7 fc alıp k20 turbo bile swaplayabilir.Hatta benim korkum yok diyen gider Ferrari 360 veya 430 bile alır ama sonradan çevirme feleğin çemberinden geçmiş ae85 asla