Abartı Ilanlar

19244.webp
selamlar arkadaşlar sizce fazla mı bu ikisine bu para

183242 eklentisini görüntüle selamlar arkadaşlar sizce fazla mı bu ikisine bu para
Clipboard'uma linkini aldım tam buraya yazmaya geliyordum. Horizon'ın tamamen aynısı bende var. Bugün 155-160 gibi bişeye Cangöz'den sıfır alırsın. Buna 200 demesi mantıklı değil. Bir de yorumlarda okudum. Özel yapım demiş. Bildiğin E-II standard series. O saydığı özellikler o modelin hepsinde var artık. E-II serileri zaten Japonya fabrikasından çıkıyor. Skervesen custom gitar gibi ürettirmiş edası abartı olmuş.

Clipboard'uma linkini aldım tam buraya yazmaya geliyordum. Horizon'ın tamamen aynısı bende var. Bugün 155-160 gibi bişeye Cangöz'den sıfır alırsın. Buna 200 demesi mantıklı değil. Bir de yorumlarda okudum. Özel yapım demiş. Bildiğin E-II standard series. O saydığı özellikler o modelin hepsinde var artık. E-II serileri zaten Japonya fabrikasından çıkıyor. Skervesen custom gitar gibi ürettirmiş edası abartı olmuş.
Sipariş versem ne zaman gelir bilginiz var mı ?

Temelinde aynı gitarlar hocam çok da büyük farklar olduğunu söyleyemem, en büyük fark manyetikler ve köprü şekli sanırsam. Biri standart hipshot iken diğeri hipshot ibby. Manyetik olarak da legacyde lundgren m6 var sizi bilmem ama ben durum ne olursa olsun fishmanlere tercih ederim.
Hocam konudan bagımsız olarak o kediyi ısırırım çok tatlı bir şey 😀

1777013268530.webp
1777013235136.webp

bu stoğu bitti diye herhangi bir gitarı abuk fiyatlara koyanlar bu başlığa yakışır bence, fazla görmeye başladım bu aralar. bide pişkin pişkin yorumda soranlara 'bulabilirsen git al o zaman ordan' diye cevap veriyorlar. bu arada stokları bitmiş bile değil bu iki ilanın (bunları bulabildim) ama bilmiyorum amaç ne burda?

183279 eklentisini görüntüle183278 eklentisini görüntüle
bu stoğu bitti diye herhangi bir gitarı abuk fiyatlara koyanlar bu başlığa yakışır bence, fazla görmeye başladım bu aralar. bide pişkin pişkin yorumda soranlara 'bulabilirsen git al o zaman ordan' diye cevap veriyorlar. bu arada stokları bitmiş bile değil bu iki ilanın (bunları bulabildim) ama bilmiyorum amaç ne burda?
Elimdeki prs se tremonti customu stokta yok diye mesela sıfırı 80 binse ama stokta yoksa ben 160 bine satabilir miyim bu mantıkla? Zeki Müren de bizi görecek mi?

Geri