Abartı Ilanlar

Bir videoda öyle demişti.
Dimarzionun aktif manyetiği yok hocam muhtemelen eskiden emg vardı sonradan dimarzioya geçti.D activator manyetiğiyse aktif karakterli pasif manyetik onlar.Bir de dediğiniz şeyde tam emin olamadım çünkü bir arkadaşımda Gibson Flying V modeli var babasından hediye ve babası eskiden kullanırken metallica çalalım onu yapalım bunu yapalım diyerekten 90 lı yıllarda emg set taktırmış eski prempli serisinden.O zamandan beri ellenmemiş ve hala sorunsuz şekilde çalışıyor.

Dimarzionun aktif manyetiği yok hocam muhtemelen eskiden emg vardı sonradan dimarzioya geçti.D activator manyetiğiyse aktif karakterli pasif manyetik onlar.Bir de dediğiniz şeyde tam emin olamadım çünkü bir arkadaşımda Gibson Flying V modeli var babasından hediye ve babası eskiden kullanırken metallica çalalım onu yapalım bunu yapalım diyerekten 90 lı yıllarda emg set taktırmış eski prempli serisinden.O zamandan beri ellenmemiş ve hala sorunsuz şekilde çalışıyor.
Bu kesin bir şey değil ama muhtemel. Ben bu sektördeyim uzun yıllardır. 20 senelik bir gitarda mevsimden başka faktörlere kadar eskime bozulma görülebilir. Gitar aşırı nem gibi faktörlere maruz kalırsa manyetiklerin metal kısımları korozyona uğrayabilir. İkinci el gitarlar iyi bir bilirkişi incelemeden satın alınmaz.

Gitar aşırı nem gibi faktörlere maruz kalırsa manyetiklerin metal kısımları korozyona uğrayabilir.
Bu kesinlikle doğru.Hiç ellemediğim eski gitarımı fethiyedeyken duvara asmıştım süs olsun diye ve 2 3 yıl boyunca çalmamama rağmen tertemiz astığım gitarın manyetik kapakları ve vidaları renk değiştirmişti kararmıştı.Ev deniz kenarında cam pencere açık olunca rüzgar etkisiyle nem eve giriyor herhalde diye düşündüm.Çalmaya kalktığımda ses de yoktu arka kapağı açtım kepazelik içindeydi kablolar.

Elime buna benzer hikayeli bir 90lar Fender Strat geçti. Her yeri pas içinde. Çok işi var. Amerikadan bir arkadaş geldiğinde onunla bakıma alacağız. Maalesef ülkede bu çok sık karşılaşılabilir bir durum.

Geri