- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öldü mü la bu başlık? Nerde leyn Custom Mucit Macit gençlik? Yüklerem ha amfinin son halini! Yükleremm!!
Aman hocam, yapma körpecik gençlere öyle bişey. Yakında yeni şeyler yüklerim, sen sabret 😛
Öldü mü la bu başlık? Nerde leyn Custom Mucit Macit gençlik? Yüklerem ha amfinin son halini! Yükleremm!!
"Bana başlığı yukarı ittirme" deme sakın 😀Varsa eskiden kalma işi olan onlar da gelsin yahu. Maksat başlığı yukarı ittirip dikkat çekmek 😀
Bu kez ters bir şey yapayım dedim, Cücük kadar kafa, deriyle kaplasam ne kaplamasam ne? 🙂
EDIT: Unutmadan, sunta üstüne ahşap sticker aslında bu 😀
altına kilitli tekerlek yapsan güzel olurdu 😀
Ehehe, antika görünümlü yazısını "afrika görünümlü" olarak okudum; yav bizim turkrock sakinleri de iyice sıyırdı artık diyorum, böyle gözümün önüne leopar desenli birşeyler geldi 😀
abi sizin yüzünüzden kafayı sıyırdım düşündüğüm şeye bi bakar mısınız? çin malı bir gramofonun içerisine ucuz yollu bir transistörlü amfi devresi yerleştirip, plak kısmıyla çıkış devreleri birleştirecem. plaktan backtrack verip gitarla jam yapacam 😀 bütün o sesler de salyangozdan çıkacak?!?! abi paranoyak oldum sizin yüzünüzden 😀
abi sizin yüzünüzden kafayı sıyırdım düşündüğüm şeye bi bakar mısınız? çin malı bir gramofonun içerisine ucuz yollu bir transistörlü amfi devresi yerleştirip, plak kısmıyla çıkış devreleri birleştirecem. plaktan backtrack verip gitarla jam yapacam 😀 bütün o sesler de salyangozdan çıkacak?!?! abi paranoyak oldum sizin yüzünüzden 😀
Şu başlığa bakmanı tavsiye ederim. İlginç işler var 🙂
http://www.gitarpedal.net/forum/showthread.php?29137-Tony-Cochran-Gitarları-ve-Steampunk-akımı