babamdan 1 kuruş iatemiyorum param hazır yıllardır elektro için biriktirdim ama babam izin vermiyor.Benim her tarafı dovmeli,Uzun saçlı dinsiz bir metalci olacağımı duşunuyor ama metalle uzaktan yakından alakam yok.Ama gel de bunu babama anlat.anneme gitar istediğimi söylemiştim hiç ciddiye almamıştı beni . Bende okul çıkışları artık dolmuşla değil yürüyerek eve gidip dolmuş parasını biriktirmeye ve okulda yemek almak yerine evde ekmek arası yapıp çantama koymaya başlamıştım. mümkün olan herşeyden tasarruf edip 200 lira gibi para biriktirip dandik bir gitar almıştım . bu bahsettiğim olay 10 sene önce.
o gün bu gündür gitarı elimden düşürmedim
mesela blues çalan abilerimzi göster youtubedan. (gevurun tohumları derse iş işten geçmiştir zaten zorlama) belki bir nevi ikna edebilirsin 🙂babamdan 1 kuruş iatemiyorum param hazır yıllardır elektro için biriktirdim ama babam izin vermiyor.Benim her tarafı dovmeli,Uzun saçlı dinsiz bir metalci olacağımı duşunuyor ama metalle uzaktan yakından alakam yok.Ama gel de bunu babama anlat.
Tam olarak dediğin şey klasik gitarı bile batı enstrümanı diye almak istemedi.çok zorladım aldı ama elektro bambaşka birşey onu almayacak gibi 🙁mesela blues çalan abilerimzi göster youtubedan. (gevurun tohumları derse iş işten geçmiştir zaten zorlama) belki bir nevi ikna edebilirsin 🙂
babamdan 1 kuruş iatemiyorum param hazır yıllardır elektro için biriktirdim ama babam izin vermiyor.Benim her tarafı dovmeli,Uzun saçlı dinsiz bir metalci olacağımı duşunuyor ama metalle uzaktan yakından alakam yok.Ama gel de bunu babama anlat.
Tam olarak dediğin şey klasik gitarı bile batı enstrümanı diye almak istemedi.çok zorladım aldı ama elektro bambaşka birşey onu almayacak gibi 🙁
hahahahahahahahaha 😀Eskiden knight vardı oradaki karakterimi satıp kimseye sormadan almıştım. kimse de yadırgamadı 😀 Ama babam saçımı uzatırım diye almıyormuş sonradan öğrendim tabii. Yaş 25 olacak daha toplayamadım o ayrı 😀
anneme gitar istediğimi söylemiştim hiç ciddiye almamıştı beni . Bende okul çıkışları artık dolmuşla değil yürüyerek eve gidip dolmuş parasını biriktirmeye ve okulda yemek almak yerine evde ekmek arası yapıp çantama koymaya başlamıştım. mümkün olan herşeyden tasarruf edip 200 lira gibi para biriktirip dandik bir gitar almıştım . bu bahsettiğim olay 10 sene önce.
o gün bu gündür gitarı elimden düşürmedim
Tam olarak dediğin şey klasik gitarı bile batı enstrümanı diye almak istemedi.çok zorladım aldı ama elektro bambaşka birşey onu almayacak gibi 🙁
git uzun ince bir yoldayım ı çal 😀 ben öğrenmiştim, hala rakı sofrası falan olursa çaldırıyorlar (benim babam içmiyor arkadaşlarının yanında oturuyor sadece), bide ben çalarken herkes eşlik ediyor -.- hani rezil bir durum ama sempati oluşturuyor ebeveynler üzerinde. kolay olan türk müziklerinden istediğini, ya da ailenin çok sevdiği bir şarkıyı çal. ben annem için sil baştan öğrenmiştim, kadın çıldırmıştı 😀 gitar öğrenmeye çalışıyordu, oturtturuyordu beni karşısına nasıl çalıcam falan diyordu asdfasdfya genelde elektro için "evde çok ses olur" yapısına girer aileler. eğer yapabilirsen, klasik gitarda yabancı bir parçayı baştan sona çal. hiç yoksa Stairway To Heaven falan çok etkilidir o konuda.. yani madem başladı yarım yamalak kalmasın diye izin verebilir. onun haricinde babanla 2-3 gitaristi (eli yüzü düzgün olanından 🙂) tanıştır. İkna edebileceklerine inandır onları. sonrası gelir umarım.. bu arada ateist falan olmayla alakası yok müziğin, (Her ne kadar S.., drug, RnR dense de 🙂) ..
Aklıma gldi bende pentagramın 1000 in the eastland'ı çalıyorum arada. keyf oluyorlar 😀 😀git uzun ince bir yoldayım ı çal 😀 ben öğrenmiştim, hala rakı sofrası falan olursa çaldırıyorlar (benim babam içmiyor arkadaşlarının yanında oturuyor sadece), bide ben çalarken herkes eşlik ediyor -.- hani rezil bir durum ama sempati oluşturuyor ebeveynler üzerinde. kolay olan türk müziklerinden istediğini, ya da ailenin çok sevdiği bir şarkıyı çal. ben annem için sil baştan öğrenmiştim, kadın çıldırmıştı 😀 gitar öğrenmeye çalışıyordu, oturtturuyordu beni karşısına nasıl çalıcam falan diyordu asdfasdf
baban almana birşey demedi mi ben kendi paramlada olsa alamıyorum alsam o gitarı tuzla buz eder.Hikayemiz oldukça benzer 🙂
Bende 2002 gibi servisten ayrılıp 2 3 ay servis parasını, babaannemin verdiği harçlıkları ve okul harçlığımı biriktirerek almıştım 🙂
git uzun ince bir yoldayım ı çal 😀 ben öğrenmiştim, hala rakı sofrası falan olursa çaldırıyorlar (benim babam içmiyor arkadaşlarının yanında oturuyor sadece), bide ben çalarken herkes eşlik ediyor -.- hani rezil bir durum ama sempati oluşturuyor ebeveynler üzerinde. kolay olan türk müziklerinden istediğini, ya da ailenin çok sevdiği bir şarkıyı çal. ben annem için sil baştan öğrenmiştim, kadın çıldırmıştı 😀 gitar öğrenmeye çalışıyordu, oturtturuyordu beni karşısına nasıl çalıcam falan diyordu asdfasdf
iyilikle oluyorsa inatla olucak abi madem istiyorsun. önce git 50 liraya bi klasik al eve sok onü görsün parçalasın sonra git 2. yi al onuda parçalasın. sonra de ki sen kırsanda ben alacağım. 3. yı kırmaz galibaağ 😀 :chicken:baban almana birşey demedi mi ben kendi paramlada olsa alamıyorum alsam o gitarı tuzla buz eder.