A
aradhell
evde çalışmak için almayı düşünüyorum malum eve gerçek bi bateri kurmak mumkun değil 🙂 ve bateriye yeni başlıyorum. bu alet nasıl? ornek bi ses kaydı var mı? daha once alanlar ne düşünüyor veya herhangi bir bilgisi olan?
kekinallahi demiş ki:birde şunu ekliyim ben hala bi apartman dairesinde vurmalı bi enstumanın zor olacağını düşünüyorum. sonuçta davul sesi çıkmasa bile tak tak diye bagetin plastiğe çarpma sesi var hele ki sıkıldığımda kalemle masaya vuruşum bile acayip ses yaparken. bide bunu 2- 3 saat kadar sürdürdüğünü düşün. ses çıkmasa bile titresim olacağı kesin. zın zın zın hepsi alt katta aynen. heheh
bi düşün kolay gelsin
valla apartman dairesinde eğer yalıtma şansın yoksa herşey kötü. bu forumda genelde elektrikli aletler çalındığı için (ve elektrikli olmasa da volumsüz bir çalgı olan klasik/akustik gitar gibi aletler) bu sorun öyle çok yüzüstüne çıkmıyor. Ama ben bi konservatuar öğrencisi olarak okuldan arkadaşlarım olan trombonistlerin, violinistlerin, fagotçuların vb gibilerin evlerinde çalışamayıp okulda sabahladıklarını bilirim. İğrenç bi durum ya...
Neyse bu durumda olanlara gerçekten kolay gelsin...
aradhell demiş ki:evde çalışmak için almayı düşünüyorum malum eve gerçek bi bateri kurmak mumkun değil 🙂 ve bateriye yeni başlıyorum. bu alet nasıl? ornek bi ses kaydı var mı? daha once alanlar ne düşünüyor veya herhangi bir bilgisi olan?