casimiro demiş ki:Artık Zuhal'e bakarım, hiç açılmamışı varsa onu alırım ya da başka yerden bakarım artık.
bende de çin malı sx marka solak akustik gitar var. bi ara bir gitar kursuna gittim oradaki hocada solak çalıyordu ve akustik gitarı vardı onunki cort markaydı yanılmıyorsam kore malıydı ve sipariş üzerine yaptırmış. benim akustiği aldı önce bi çaldı kalvyesi çok rahat dedi süper bi ton var filan dedi. benim gitardan daha iyi dedi bana bunu ver sen benim gitarı kullan dedi 1 hafta stüdyo muhabbeti var dedi. neyse en son son ben buna dedim koreden kaça geldi bu gitar 1500tl ye toplam dedi. bana sordu sen bunu kaça aldın dedim 250tl ye. şaka yapıyom sandı çin malı olduğunu söyledim bu sefer de ya işte sesi iyi de çin malı yaramaz falan filan. yani çin malı olup güzel gitarlarda oluyor. insanların kafasında bi önyargı var çin malı kötüdür diye. sonuçta ahşap malzeme bunlar çinin topragı ha türkiye topragı onun üzerinde yetişen ağaçdan yapılıyor. gerisi ustalıpa kalıyor.okhay demiş ki:Kesinlikle çin malı olayına sakın takılma yazmaya kalksam şimdi gitar üreticileri politikaları ve üretim yerleri ve standartlarını bana hak verirsin. Pişman olmayacağın bir seçim olacak bu model.
chromatickey demiş ki:Ovation gitarlar hakkında ne düşünüorsunuz? şöyle 800 tl cişvarındaki modelleri sizce iyimidir. KUllanan yada deneyen arkadaşların fikirlerini duymak isteriz. Ben kendime max 1000 tl ye kadar ovation elektro akustik almayı düşünüyorum.