Ünlü bir okültist vardır.Alaister Crowley diye.Rock dünyasında çok sözü geçer.
Jimmy Page bunun evini almıştır(boleskine house).En büyük koleksiyoncusudur.Ozzy osbourne buna şarkı yazar Mr.Crowley diye.Biraz daha araştırın bilgi alırsınız adam hakkında.Adam masondur bayağı bayağı tarikat falan kurar nüfuzludur vs.Aşırılıklarıyla ünlüdür.
Gel gelelim bu adam tam bir Atatürk hayranıdır ve oğlunun adını Alaister atatürk crowley koyar ve atatürk e ve oğluna bir şiir yazar şiir şöyledir ki:
Gidenler Hayaletler ve Tanrılardır
Gidenler, tanrılar ve hayaletlerdi,
Korkunun bastırılmış tümörleri,
Düşüncenin örümcek ağları;
Korkak kardeşlikler artık ölü;
Hakikat asil fedakarlıklar ister ,
Özgür insanlar cüret ederler.Kendi kendizin kurtarıcısı olun.
Aptal ve boş inançlarla
Vaktinizi ve enerjinizi boşa harcamayın
Düşmanınıza zekice yaklaşsanız
İyi edersiniz
Onları doğru yola sokun
Baskıcı inançlardan kurtarın,
Utanç ve suçluluktan doğan,
Yanlış korkular
Kendinize olan saygınızla yükselin,
Kuralına uygun yaşayın:
İstediğinizi yapın
Oğlu sonradan ismini değiştiriyor ve sanırım 2002 de de trafik kazasında ölüyor.Yani tesadüf olarak değil adam Atatürk hayranı.Çok düşündüm de sebebi nedir diye.Bu adam Atatürk e ne açıdan hayran olmuş olabilir ki? Okültist ve ezoterizm ile ilgilenen hatta güncel satanizmin babası kabul bile ediliyor.
Arkadaşlar satanizmi de kötü bir şey olarak görmeyin hiç bir satanist kurban vermez,hayvan öldürmez.Cihad yapmazlar yani 😀 Kendi hallerinde takılma üzerine kuruludur.Ben çok araştırmıştım ama mistik şeylere inanmayan biri olduğumdan şeytana da inanmıyorum.Ha bide satanistler şeytana tapmazlar.Onun varlığını kabul ederler sadece.
Neyse satanizmi boşverin de bu adam neden Atatürk hayranı olabilir? Var mı bir fikri olan?
Jimmy Page bunun evini almıştır(boleskine house).En büyük koleksiyoncusudur.Ozzy osbourne buna şarkı yazar Mr.Crowley diye.Biraz daha araştırın bilgi alırsınız adam hakkında.Adam masondur bayağı bayağı tarikat falan kurar nüfuzludur vs.Aşırılıklarıyla ünlüdür.
Gel gelelim bu adam tam bir Atatürk hayranıdır ve oğlunun adını Alaister atatürk crowley koyar ve atatürk e ve oğluna bir şiir yazar şiir şöyledir ki:
Gidenler Hayaletler ve Tanrılardır
Gidenler, tanrılar ve hayaletlerdi,
Korkunun bastırılmış tümörleri,
Düşüncenin örümcek ağları;
Korkak kardeşlikler artık ölü;
Hakikat asil fedakarlıklar ister ,
Özgür insanlar cüret ederler.Kendi kendizin kurtarıcısı olun.
Aptal ve boş inançlarla
Vaktinizi ve enerjinizi boşa harcamayın
Düşmanınıza zekice yaklaşsanız
İyi edersiniz
Onları doğru yola sokun
Baskıcı inançlardan kurtarın,
Utanç ve suçluluktan doğan,
Yanlış korkular
Kendinize olan saygınızla yükselin,
Kuralına uygun yaşayın:
İstediğinizi yapın
Oğlu sonradan ismini değiştiriyor ve sanırım 2002 de de trafik kazasında ölüyor.Yani tesadüf olarak değil adam Atatürk hayranı.Çok düşündüm de sebebi nedir diye.Bu adam Atatürk e ne açıdan hayran olmuş olabilir ki? Okültist ve ezoterizm ile ilgilenen hatta güncel satanizmin babası kabul bile ediliyor.
Arkadaşlar satanizmi de kötü bir şey olarak görmeyin hiç bir satanist kurban vermez,hayvan öldürmez.Cihad yapmazlar yani 😀 Kendi hallerinde takılma üzerine kuruludur.Ben çok araştırmıştım ama mistik şeylere inanmayan biri olduğumdan şeytana da inanmıyorum.Ha bide satanistler şeytana tapmazlar.Onun varlığını kabul ederler sadece.
Neyse satanizmi boşverin de bu adam neden Atatürk hayranı olabilir? Var mı bir fikri olan?