bir ara bu iki agacin fenderdeki etkisi hakkinda dr.barlo cok aciklayici bir yazi yazmisti hatta ikisi icinde ses örnei koymustu. Ama cok oldu dogrusu.
mertcu2 demiş ki:Evet rosewood biraz daha koyudur.Sıcaklık katar.Ama ben şunu tahmin ediyorum maple klavyede tellin o sarsıntı sesini daha keskin veriyor diye tahmin ediyorum.Ama bu gitara göre değişiyor gibi.
Secks sen istersen TR den al valla ben kalkıp 2000YTL daha fazla verme lüksüm yok.Bide kimse senden edebiyat dersi almaya gelmedi.Bunlar gitar için terimdir.Alder yerine kızıl ağaç yada ash yerine dişbudak maple yarine akçaağaç desem kaç kişi anlar standat terim kullanmak bu yönde daha iyidir.Sen biliyo olabilrsin ama bu foruma bilmeyen kişilerde takılıyor.
mertcu2 demiş ki:Evet rosewood biraz daha koyudur.Sıcaklık katar.Ama ben şunu tahmin ediyorum maple klavyede tellin o sarsıntı sesini daha keskin veriyor diye tahmin ediyorum.Ama bu gitara göre değişiyor gibi.
Secks sen istersen TR den al valla ben kalkıp 2000YTL daha fazla verme lüksüm yok.Bide kimse senden edebiyat dersi almaya gelmedi.Bunlar gitar için terimdir.Alder yerine kızıl ağaç yada ash yerine dişbudak maple yarine akçaağaç desem kaç kişi anlar standat terim kullanmak bu yönde daha iyidir.Sen biliyo olabilrsin ama bu foruma bilmeyen kişilerde takılıyor.
Sigmastern demiş ki:bir ara bu iki agacin fenderdeki etkisi hakkinda dr.barlo cok aciklayici bir yazi yazmisti hatta ikisi icinde ses örnei koymustu. Ama cok oldu dogrusu.
DrB demiş ki:Sigmastern demiş ki:bir ara bu iki agacin fenderdeki etkisi hakkinda dr.barlo cok aciklayici bir yazi yazmisti hatta ikisi icinde ses örnei koymustu. Ama cok oldu dogrusu.
Arkadaş, ondan zaten ben bu sabit dizin hadisesine kılım. İleri derecede kılım cidden. Tonla bilgi yazdık ana sayfada sabit olarak duran dizinin içine, hem gitarlar hakkında olan kısma hem de manyetikler hakkında olana. Şimdi onca sayfa altında güme gitmiş duruyor.
Yazık cidden.
Neyse zaten çok da uğramıyorum, beni arayan nerde bulacağını bilir.
B 😉
NovemberRAin91 demiş ki:ben zuhal den aldım hocam gidip uğraşmaya değermi bilmiyorum kocaelideyim..ne biliyim yıllarca kullanmak istiyorum makinayı ama çok ufak bi çatlak..
Sigmastern demiş ki:O konuda cok haklisin (haksiz oldugun konuya rastlamadim daha da 😉 )
Ben bunu moderatörlerede yazdim. Cok baslik oluyor falan deniyor. Bence sakinasi yok fazla baslik olmasinin sonucta yazilmayinca kaybolup gidiyor ama bu sabit baslik olayinda Arama fonksiyonu tamamen islem disi kaliyor ve ayni soru defalarca soruluyor.