- Konu Sahibi Konu Sahibi
2. elde kuralları sağlam koymak lazım. Genede hatalar oluyor ama genelde daha verimli sonuçlar olabiliyor. Özellikle modifiye gitarlara dikkat bazen çok doğru tercihler olabiliyor.
LTD st 213 gitarı sıfır internetten sipariş etmiştim.Ne olacak dedim strat strattır.Maple klavye ash gövde.Gitar geldi ancak işçiliği çok kötüydü.Perdeler muntazam çakılmamıştı.Bızlamalar,entonasyon bozukluğu vardı.Manyetiklerde vasattı.Beni hiç tatmin etmemişti.biraz detay alabilir miyiz 🙂
@kadiraksoy Fender Mustang çok mu kötüydü yahu? Yorumları baya iyiydi sanki internet çapında, benim de almayı düşündüğüm amfilerden birisi önümüzdeki zamanlarda. Cidden kötüyse uzak durayım 🙂
Teşekkürler bilgi için çok faydalı oldu. Benim aslında gözümde Vox'un VT serisi var ama Fender'inkiler daha ucuza bulunabiliyor diye aklım biraz oraya kaymıştı. Ama dediğiniz olay (modellememeyi kapatamamak) belki onda da vardır, bilemedim şimdi 🙂
Sohbet butik amfilere, pedallara, gitarlara doğru daha fazla evrilmeden seviyeyi olması gereken yerde tutayım 🙂
POD HD500. 3 yıl bende kaldı, bir kez bile istediğim gibi ton çıkmadı.
G-Major 2? Bu alet gayet kaliteli bir prosesör. Neyinden memnun değildiniz?ilk gitarım Cort X9 yerine keşke M600 ü alsaymışım diyorum. O zaman çılgın metalcilik vardı, siyah gitar ve FR çok çekici gelmişti, şimdi FR'un yanından geçmem. 🙂
Aldığım bütün processorlerden pişman oldum, zoom 7.1ut, line6 pocket pod, tc electronic g major 2, zoom g3, zoom ms70 cdr. Her seferinde "bu sefer belki" diyorum, sonra pişman oluyorum, dijital aletlerin aşırı değer kaybetmesi de cabası.
Tonal olarak değil de kullanım rahatlığı olarak sevmedim. Midi işleri bana göre değilmiş. 🙂G-Major 2? Bu alet gayet kaliteli bir prosesör. Neyinden memnun değildiniz?
Oha sahne bayağı uzay üssüne dönmüştür 😀MXR Doubleshot dist. kesinlikle anlamsız bir drive pedalıydı ehx metal muff ile değiştirerek kurtulmuştum, bir diğer pişmanlığımda boss ns2 denen saçma ötesi noisegate pedaldı. Bundan da ehx hum debugger ile kurtulmuştum... Eskilerde kullandığım çok eskilerde bir boss gt 8 vardı abi ne iğrenç bir processordu. Bir konserde driveları xt live den, efektleri gt 8 den alarak çözüm bulmuştum...
Bu başlıkta bazı mesajlar bir forum klasiğine işaret ediyor:
Denemeden alet edevat almayınız.
Bu başlıkta bazı mesajlar bir forum klasiğine işaret ediyor:
Denemeden alet edevat almayınız.
Burada hiçbir firmanın avukatlığını yapmak ya da tartışma çıkarmak gibi bir niyetim yok...Ancak, benim başlıktan anladığım ekipmanın sizin kullandığınız setup ile uyuşmaması ya da beklentilerinizi karşılamaması olabilir. İşte saçma ötesi ve iğrenç dediğiniz aletleri kimler kullanmış bir bakalım...
Boss NS-2 Noise Suppressor Pedal
BOSS GT-8 Guitar Effects Processor
Oha sahne bayağı uzay üssüne dönmüştür 😀