- Marshall mg10marshall mg10
- Digitech rp70
Ya su gitar satan abiler neden bu ikisini ilk gitarla birlikte tavsiye ederler
Vox amplug2 Classic Rock la evde miss gibi calisiyorum. Footswitch'i olsa keske o derece
- Marshall mg10marshall mg10
Bir konserde driveları xt live den, efektleri gt 8 den alarak çözüm bulmuştum...
ibanez rg350m.(rg350mz ile karıştırmayın, z yok): neresinden bakılırsa bakılsın , buram buram 80 sonu 90 başı rock/metal kokan bir gitar.. müthiş klavye , iyi olmayan ama vasatta olmayan stock inf manyetikler.. bendeki renk sarıydı , desert yellow diye geçiyor olabilir.. ancak bir tremolosu vardı ki...ibanezin meşhur yüz karası , EDGE 3. yaptığınız akort , tremoloyla en ufak temasla inanılmaz şeylere dönüşebiliyor , ardından bir bakmışsınız standart akorttan open c ye geçmişsiniz(oha be kardeşim.)
Amfinizi ve tarzinizi yazabilir misiniz, ben de kullaniyorum amfi degistirme durumunda dediginiz duruma dikkat edebilirim.Bogner Ecstasy Red...(Nedense bir türlü setup'ım ile uyuşmadı)
MXR MC402..(Kullanım olarak çok kısıtlı, overdrive kanalı bayağı bir kötü)
Boss mt-2 . Eyvallah güzel ama o hafif dijital mi desem o aşırı tiz soundumu desem berbat. O pedala diezel zone diye modifiye eden yabancı bi kardeş var. O devrede değişiklikler yapıldıgında tapılası öbür türlü çöptü malesef.