Son 6 aya kadar satılmış olan her türlü ekipman, gözlerdeki ışıltıyla beraber sahipleri için tarifi imkansız bir hüzüne sebep oluyordur hiç şüphesiz.
Ltd m1000i ni ben almıştım kanka ama karşılığında ne vermiştim hatırlayamıyorum. Kargo ile takaslasmistik hatta o ltd m1000in kitapçığı hala duruyor bende. Floyd yuvası çatlaktı.1- Ibanez Rg550 89 model
2- Ibanez Jemini
3- Engl E530
4- Focal referans monitör (modelini hatırlamıyorum)
5- Charvel Usa San Dimas 1 Reissue HH - (Şükür yakın zamanda daha iyisini aldım 😁)
6- Boss DS-1 Keeley
7- Ovation CC44
8- Charvel 650XL
9- AMT S1
10- Ibanez JS1000
11- 94 Gibson Les Paul Studio
12- Fender 97 Standard Strat
13- LTD M-1000
Daha da fazlası var ama pek hatırlamak istemiyorum. Fiyatlarını hatırladığım Jemini 250'ye, E530 380'e, RG550 600 liraya sattığımı çok iyi hatırlıyorum. Ds1 ile Focal'i hatırlamak istemiyorum nedense.
Doğrudur yuvada çatlak vardı o zaman ucuzdu neden değişmedim hatırlamadım doğrusu yanılmıyorsam RG2550 ile takaslamıştık.Ltd m1000i ni ben almıştım kanka ama karşılığında ne vermiştim hatırlayamıyorum. Kargo ile takaslasmistik hatta o ltd m1000in kitapçığı hala duruyor bende. Floyd yuvası çatlaktı.
AA doğru siyah bir 2550 idi edge pro köprülü dot inlayli versiyondu dimi daha sharktooth inlayli cıkmamıştıki ozamanlar. O yuvayı bende yaptırmadım o şekilde verdim sonra benim verdiğim adamda yaptırmadı daha sonra alan yaptırmış mıdır, kimdedir bilinmez ama biri almış çökmüş kanka gitara ilanda filan görmedim ben verdikten sonra hiç o gitarı. Güzel günlerdi ozamanlar güven vardı, hızlı takaslar yapıyorduk cayır cayır kargolaşıyorduk bütün forum. Uzak yakın farketmiyordu. Tek önemli olan gitarı beğenmekti. Şimdilerde benim kargo filan yemiyor yani öyleDoğrudur yuvada çatlak vardı o zaman ucuzdu neden değişmedim hatırlamadım doğrusu yanılmıyorsam RG2550 ile takaslamıştık.
O seri bence sharktooth versiyondan daha güzel tınlıyordu. RG2550 ile 2007 gibson studioyu satıp charvel san diması almıştım o dönem. Kargo paralarıda İstanbul-Rize arası 25-30 lira gibi bişey tutuyordu.AA doğru siyah bir 2550 idi edge pro köprülü dot inlayli versiyondu dimi daha sharktooth inlayli cıkmamıştıki ozamanlar. O yuvayı bende yaptırmadım o şekilde verdim sonra benim verdiğim adamda yaptırmadı daha sonra alan yaptırmış mıdır, kimdedir bilinmez ama biri almış çökmüş kanka gitara ilanda filan görmedim ben verdikten sonra hiç o gitarı. Güzel günlerdi ozamanlar güven vardı, hızlı takaslar yapıyorduk cayır cayır kargolaşıyorduk bütün forum. Uzak yakın farketmiyordu. Tek önemli olan gitarı beğenmekti. Şimdilerde benim kargo filan yemiyor yani öyle
Hocam senin niki görünce hala aklıma Ibanez AR300 geliyor, 2006, 2007 yıllarında ilan vermiştin galiba burda. 😅 Ben de geçen ay 3. kez OD-3 aldım. Tri-AC de bulsam alacağım. İkisi de cidden güzel aletler.İlk gitarım Yamaha RGX-121D
2007 Gibson Les Paul Standard
yılını hatırlamadığım beyaz Fender Meksika Hss
Sansamp TriAc
Boss Od3
Behringer Gdi21 🙂
Boss GT8'e üzüleni ilk defa gördüm gerçekten 🤣Prs Bernie Marsden
Boss GT8
Fender Mustang V2 20W
2013 yılı...
İşin kötü tarafı bunların hepsini satıp ilk eşime tektaş almıştım. Sonuç mu ?? Boşandık... 2. evliliğimi yaptım bir de 2 yaşında oğlum var çok şükür, varsın gitsinler. Şuan Epi Lp Standart'ım var bir Prs değil ama sağolsun eşim hediye aldı Squier Bullet kullanırken... Boss GT8 yerine Nux Mg300 kullanıyorum. Amfim yok prosesor-monitör kulaklık ikilisi yapıyorum. Sıradaki hedefim Blackstar ht5r. Eski eşimlde kaybettiğimi yeni eşimde topluyorum. Kadın var rezil eder kadın var vezir eder...
Pismanliklarin cogu ekipmanin degerini bilememek degil, keske satmasaydim daha da cok kar elde ederdim diye hayiflanmak. Zaten gitar calan adamin pek alip satmakla isi olmuyor oturuyor caliyor bisey koyuyor ortaya.Sattığınıza pişman olduğunuz, özlediğiniz ekipmanlar 3 taneden fazlaysa (hadi 2 tane de benden olsun 5 etsin) ortada bir sıkıntı var arkadaşlar.😃
7.yi 8.yi sattınız, hala pişmansanız oturup düşünmeniz ve listenin daha fazla uzamaması, daha çok pişman olmamak adına aldığınız ekimanları bence satmamanız veya iyi düşünmeniz gerekiyor.