Galthor demiş ki:ben bilmeyeceğim de kim bilecek Alexi Laiho ekipmanını 🙂
- ilk albümleri olan Something Wild'ın bir kısmını Ibanez RG220B ile kydetmiş.
-Jackson RR/ LL "Stone" stickerlı. Alexi bu gitar Stone grubunun gitaristinden satın almıştır. Custom bir gitardır.
-Jackson RR/ LL "Wild Child" bu gitar meşhurdur zaten. bunu da kendisi yaptırdı.
bu iki gitar eylül 2002 de bir parti gecesinde çalınmıştır ve hala bulunamadı.
daha sonra ESP ile anlaştılar. modeli RV-350AL olan bu gitardan 3 farklı model mevcuttur.
gelelim ses ekipmanlarına,
Lee Jackson GP-1000 (preamp)
Rocktron Intellifex (efekt)
Engl 840/50 2 x 50 Watt Power Amp (amfi)
marshall 300 watt 1960 A/B cabinets (hoporlor)
Daha sonra ENGL yerine Peavey 5150 II kullanmaya başlamıştı.
ama ekipmanı hala aynı mı bilmiyorum .
anti-social demiş ki:zafer,bana o senin duyduğun wahımsı yerler alexi abimizin hayvani tremolo ve harmonik çalışmaları gibi geliyor dikkatli dinle bak benim içime de kurt düştü şimdi 😀
hobareyyyyyyyyyyy 😀 bu gitar sadece japonyada satılıyor bildiim kadarıyla,normalde o pazar için satan eleman da yazmış zaten.www.espguitars.co.jp bi de bu siteye girerseniz caponların nasıl rockstarcılık oynadığını görebilirsiniz çok güldüm ben 😆PhiLoSoPHeR demiş ki:http://cgi.ebay.com/Children-of-Bodom-Alexi-Laiho-ESP_W0QQitemZ7348233196QQcategoryZ33038QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
rocktron intelliflex dediğin alet bildiğimiz rackmounted multi efekt aleti işte. chorus, delay.. vs efektlerin hepsi tek alette var ayrıca rocktron un meşhur noise gate i "hush" da alete dahil edilmiş sanırım. alexi de o aleti gitar tonunu derinleştirme hesabı chorus vermek için kullanırmış, diğer efektlerinden de duymadım zaten pek şarkılarında...anti-social demiş ki:eyvallah galthor aydınlandık sayende 😀 ,rocktron intelliflexten sözettin rack ünitesi yanlış bilmiyorsam bir kaç gitar dergisinde rastlamıştım bilgin varsa biraz bilgilendirirsen ya da başka bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur 😀