Aliexpressten KZ Kulaklık

Arkadaşlar selamlar. Hepimizin malumu türkiye’de kz iem kulaklık baya yaygın. Fiyatları da 1.900-2.000 bandından başlıyor. Bunlar aliexpress, temu gibi sitelerde 500-600 liralara kadar satılıyor. Alan oldu mu? Bunlar aynı kulaklıklar mı yoksa çakmaları falan mı? Ona göre alacağım ama bilgi bulamadım hiç.

kz’dense biraz daha para koyup truthear, moondrop gibi diğer çekik firmalara bakmanızı tavsiye ederim. şahsen kullanmasam da kz’lerin ürün kalitesiyle ilgili ciddi problemler okumuştum.
Selamlar. Teşekkür ederim, Truthear için özellikle de Hexa modeli için çok güzel yorumlar var ama fiyat aralığımın üstünde kalıyor. Maksimum bütçem 2.000₺.

Shure SE-215 kullanıcısıyım. Birçok ciddi işte sorun yaşamadım. Geçtiğimiz günlerde sırf denemek için linkini paylaştığım ürünü aldım. Ürün KZ değil anladığım kadarıyla. Kutusunda QKz gibi birşey yazıyordu. Ancak ses kalitesi gayet başarılı. 1 adet SE-215 parasına bundan 10 adet civarı alınabildiğini göz önünde bulundurursak daha da tercih edilesi hale geliyor.

Kulağa geçen kısmı bi tık tuhaf. Kablo üstüne geçen silikon bir aparat ile kulağa geçiriyorsunuz. Ancak doğru boyutta kulak içi silikonu seçerseniz muhtemelen kolay kolay kulaktan çıkmayacaktır. Sahnede bol hoplayıp zıplayan, sporda, sokakta kullanmayı planlayan arkadaşlara önermem. Evde sakin sakin kayıt alacak kişiler için daha ucuz bir alternatif yok bence. Bir de kupon falan düşürüp alırsanız 1 Big Mac menüden ucuza bile mal edebilirsiniz.

Edit* Şimdi baktım SE-215'ler 7K'ya dayanmış. Ben de bu ürünü indirip kuponlarıyla falan 200 Tl gibi birşeye almışım.

Geri