Kardeşim sen daha yaşanan olayları sıralı ve düzgün bir şekilde bile hatırlamıyor, hatırlasan bile aktarmıyorsun. "Dövme karşılığı düşünür müsünüz?" cümlesine attığım "Anınarak gülmeli mesajlar" Jpg formatında ekli bu yanıtımda 🙂. Seninle iki diyalog gerçekleştirdik. Bütün bu bahsettiklerim ilk diyalog içerisinde olup, diyalogun tarihine ve benim entry girme tarihime bakarsan kasımdaki konuşmayı buraya nisanda yazmamın mümkünatı olmadığını anlarsın. Gevşek gevşek konuşan ve sonrasında bu yüzden buna göre muamele gören sensin ben değilim. Kafan çok çalışmadığı gibi hafızan da pek yerinde değil. Neyse ki ben kayıt tutarım 🙂 Kalkıp kendine yetmeyen aklınla ilk cümlede tespit yapmaya çalışıp sonunda hayatımla ilgili hiçbir şeyi bilmiyorsunuz hede hödö diye bitirip eleştirdiği şeyi yapan birisisin. Üstelik benim bunun üzerine yazdığım yoruma kadar senin hayatınla alakalı bir yorumum yoktu. Malzemelerini dolarla alıyorsun ben bunun sana muhabbetini de özelde yaptım. Aldığın mürekkepten makineye hepsinin fiyatını biliyorum. Dediğim gibi piyasanın içerisindeyim ama bu yine konuyla alakasız. Aldığın malzemeleri 1 dövmede harcamıyorsun sonuçta 🙂 hepsine bin dolar versen yine anlamı yok. Kitleyi kullanıp kimseyi manipüle etmiyorum ancak sana söyleyeyim sen zevzek bir insansın. Zorbalık, susmamak, kendi yağımda kavrulmak yok ben dövmeci demem kendime vs diyerek mağdur edebiyatı yapıp üstüne bilmem kimin gitaristi şu bu falanla iş yaptım diyerek benim sana anlattığım toplumsal gerçekliği bastırmaya ve algını yaratmaya çalışıyorsun. Lafın açılsa yine yorumumu yaparım ancak seni insan yerine koyup burada verdiğim son yanıttır bu. Bana kendi dilimde okuduğumu anlama üzerine çalışma tavsiyesi vermeden önce sen kendi dilinde yazmayı öğren. (hatanı da göremezsin sen şimdi parantez açmış olayım: "yarştırdığımı", "burdaki"). Ama illa okuduğunu anlamak bağlamında çok takıntılı isen sana burada okuduğunu anlayamayanın yine sen olduğunu söyleyeyim. Ben müzisyen olup kendi fiyatımı belirleyemediğimi söylemedim. Ya da performans ücretimin iyi olmadığından falan yakınmadım. Ben müziğe tutkuyla bağlı olduğumu ama benim için tek amacının bana mutluluk vermesi olduğunu, bir çıkar göz etmediğimi söyledim. Olsaydı bile bu piyasada böyle tekliflerle gelmek karşımdakinin zekasını hafife almak olurdu dedim ve bunu açıkladım. İnternete koyduğun 4500DOLARLIK öve öve bitiremediğin law suit gitarını bir veya birkaç oturuşta sana veren adamın yine kendi bileceği iştir. Benim bu duruma yorumum budur kudurmana gerek yok. Huylarım falan bu konularda yaptığın yorumlara gülüp geçiyorum. Benim üzerimde yapmaya çalıştığın bütün kritiklerinin aslında kendine itiraf edemediğin niteliksizlikler ve karakter yoksunluklarınla alakalı olduğunu anlıyorum. Ancak ben yalan söylemiyorum 🙂 Yaşanan diyalog aşağıdadır. Bir kere böyle bir diyalog yaşandıktan sonra senden edindiğim izlenimlere ve bu olaya sıcak bakmamama rağmen aynı teklifle daha sonra yine gelince 2. mesajlaşmada direkt dalga geçip YANIT VERMENE MÜSADE ETMEDEN engelledim.(ss.jpg) Bir şeyi doğru hatırlamaya yaklaşmıştın onda da kafanda konuşmuşsun benimle herhalde 🙂 Zira engelledikten sonra sahibinden seni uyarır bu kişi seni engelledi diye. Nasıl davrandıysan öyle davranıldın. Benim de sana tavsiyem bu hedeflediğin her şeyi yapmadan önce ne pahasına olursa olsun yalan söylemeyi bırakmalısın, sadece ben değil kimse seni ciddiye almaz bu yüzden. Kimin ne olduğunu herkes görmüştür zaten benim için bu diyalog da burada bitti 🙂
Son olarak Ben senin gibi kıvrak birisi değilim, eğer hayrını gör dediysem öyle hissettiğim için söylemişimdir 🙂