Ben başlığı açan arkadaşın güzel bir noktaya parmak bastığını düşünüyorum.
Ama
@EMM nin dediği gibi henüz böyle bir kural yok. Ama neden koyulmasın ? Sonuçta bu forumun aktif üyeleri bizleriz.
Bu başlığın da çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Bu başlığı okuyan, gören, hak veren arkadaşlar en azından bir sorunsal olduğunu bilir. En basitinden benim de zamanında aynı bölümde 5-6 ilan art arda açmışlığım var, ama madem bazı arkadaşlar rahatsız oluyor ya da başka insanları engellediği düşünülüyor, ben de artık
@richiesamborastrat gibi farklı zamanlarda ilan açmayı ya da uplamayı düşünüyorum artık ki forumdaki tatlı atmosfer korunsun.
Forumda bulduğumuz sıkıntıları sorunsalları dile getirmek güzel şey, başlık altında aynı şekilde konuşulup buna bir çözüm bulunsa daha güzel şey. Ki bunun için birsürü olası çözüm olduğunu düşünüyorum:
- Bir günde en fazla X ilan açma/uplama hakkı,
- Aynı bölümde art arda ancak X gün/saat/dk ( Herhangi biri ) geçtikten sonra ilan açabilme/uplayabilme hakkı ( Bölüm derken kastım ''Elektro Gitar'' bölümü ya da ''Pedal-Processor'' bölümü gibi ),
- Aynı bölümdeki ürünleri herkesin kendi için bir ana başlıkta toplama zorunluğu,
Gibi,
Bu forumda en azından burada emek vermiş köklü üyeler ( buna kendimi dahil etmiyorum ), yüzlerce sadece soru sorma amaçlı gelen arkadaşlara yardım etmiş, sadece ilan açmaya gelen arkadaşların ürünlerini satın almış kullanmış hatta satmış arkadaşlar var. Zamanında ilanlar günde 1 uplanıyordu, şimdi 7 günde bir, bu da bir sorunsal olarak görünüyordu zamanında, ama bahsettiğimiz insanlar çaba gösterdiler şikayet dile getirdiler ve doğru yol bulununca yeni düzene geçildi.
Forum topluluğu bu sorunsaldan rahatsız oluyorsa, ben bu durumun da değişmesi için bir engel göremiyorum