Bir de eve gel amfiyi dene diyorsun. Gerek yok ya diyor. Tamam diyorsun koca amfiyi yükleniyorsun bir yerde buluşuyorsun oturup güzelce cihazı anlatıyorsun şurası şöyle burası böyle. Cihaz gıcır gıcır. Dükkana koysan sıfır diye satarsın. Üstelik 3te 1 fiyatına satıyorum. Ertesi gün telefona mesaj "şu düğmesi tutukluk yapıyor muydu?". Sonraki gün bir mesaj daha "Sen aldığında yanında footswitch var mıydı?" Araştırmadan, denemeden cihazı alıp ertesi gün sana kazıkçı muamalesi yapmak. Cins mi ararsın.
Masaj koltuğu iyimiş benim schectera teklif etseler bir saniye düşünmem 😀Bir keresinde 1500 lira civarında sattığım bir gitara "masaj koltuğu" teklifi geldi. Baya şu AVM'lerin içinde olan 1 lira ile çalışanların bir benzeri. Birlikte yaşadığım kişilerin yoğun kabul et baskısına rağmen, güzel bir dille reddetmeyi başarmıştım teklifi 😀
Çok sürükleyici bir diyalog olmuş, açıkçası çok keyif aldım.
Bir keresinde 1500 lira civarında sattığım bir gitara "masaj koltuğu" teklifi geldi. Baya şu AVM'lerin içinde olan 1 lira ile çalışanların bir benzeri. Birlikte yaşadığım kişilerin yoğun kabul et baskısına rağmen, güzel bir dille reddetmeyi başarmıştım teklifi 😀