1.300 TL'ye sattığım gitara birisi 1.000 TL'ye hemen alırım diye mesaj attı, satılsın bir an önce de gidip Jazzmaster'ımı alayım diye 1.100'e anlaştık. tüm bunlar saat 6 civarı olup biterken anlaştığım kişi hemen bugün buluşalım dedi, yer belirledik anlaştık. sonra bu kişiden ses çıkmamaya başladı, istersen yarın da halledebiliriz diye mesaj attım ve şöyle bir cevap geldi: "Ailemle de konuşmam lazım". Ve elbette daha sonra cevap gelmedi. Yahu madem hala ailenden izin alarak alışveriş yapacak bir yaştasın, neden annene babana sormadan önce buluşacağımız yer ve saate kadar pazarlık yapıyorsun?
Böyle durumlarda kullansın kullanmasın beni alakadar etmez kullandığı günün kira bedelini alın elden satışlar için diyorum bunu sadece zaten kira dediniz mi iadeden vazgeçiyorlar 🙂103215 eklentisini görüntüle Oltamı satıyordum piyasa değeri 200 lira civarı alalı 1 ay olmadı 100tl den koydum ilanı bu diyalog yaşandı
Ayrıca boss ds1 satıyordum oda sıfırdan farksız ve alalı uzun zaman olmamıştı bi bağlamacı arkadaş geldi 200tlden 150e indirtti evime geldi eşyalarımı kullandı tamam alıcam dedi ödemeye geçerken 120 lira çıkarttı yok başka para falan derken bozuk 5 tl daha çıkarttı ben sırf elimden çıksın diye tamam dedim verdim 1 gün sonra mesaj atıyo ben bunu beğenmedim diye geldi evde 1 1-5 saat denedi ben yine tamam bu öğlen getirin iade alayım dedim saat 2 olur mu dedim 3te sahnem var olmaz dedi iyi 12de getirin dedim tamam dedi getirmedi saat 3 te sahnede kullandığını tahmin ettiğim için iade almicağımı söyledim üşenilmemiş babamın dükkanı araştırılmış oraya iade etmeye gelinmiş ayrıca bundan sonra başka biriside saatine gününe kadar anlaştık o gün geldi kızılaya gidicem bi mesaj atayım numarasını versin dedim mesajlara görüldü atmaya başladı bende engelledim
Herkese tavsiyemdir alıcının üslubu sizi rahatsız ediyorsa muhattap olmayın
103215 eklentisini görüntüle Oltamı satıyordum piyasa değeri 200 lira civarı alalı 1 ay olmadı 100tl den koydum ilanı bu diyalog yaşandı
Ayrıca boss ds1 satıyordum oda sıfırdan farksız ve alalı uzun zaman olmamıştı bi bağlamacı arkadaş geldi 200tlden 150e indirtti evime geldi eşyalarımı kullandı tamam alıcam dedi ödemeye geçerken 120 lira çıkarttı yok başka para falan derken bozuk 5 tl daha çıkarttı ben sırf elimden çıksın diye tamam dedim verdim 1 gün sonra mesaj atıyo ben bunu beğenmedim diye geldi evde 1 1-5 saat denedi ben yine tamam bu öğlen getirin iade alayım dedim saat 2 olur mu dedim 3te sahnem var olmaz dedi iyi 12de getirin dedim tamam dedi getirmedi saat 3 te sahnede kullandığını tahmin ettiğim için iade almicağımı söyledim üşenilmemiş babamın dükkanı araştırılmış oraya iade etmeye gelinmiş ayrıca bundan sonra başka biriside saatine gününe kadar anlaştık o gün geldi kızılaya gidicem bi mesaj atayım numarasını versin dedim mesajlara görüldü atmaya başladı bende engelledim
Herkese tavsiyemdir alıcının üslubu sizi rahatsız ediyorsa muhattap olmayın
Bence gayet iyi teklifmiş.450₺ye koyduğum İngiliz malı sapasağlam 30w Marshall amfim için 250 adet kaset, cruser by crafter 25 ile kafa kafaya takas....