Kontrarktor nickli arkadaştan (utku) bir GT8 aldım her türlü sıcakkanlılığı gösterdi ve çok yardımcı oldu kendisine defalarca kez teşekkür ettim bir daha ediyorum...
zokondor demiş ki:one_iros ile buluşarak marshall vs15r aldım. iyi bir insan
jam_jar demiş ki:deliturko nickli arkadaştan pickguard aldım, hem 20 gün beklediği için hem de super paketleme-kargo için kendisine burdan teşekkür...
ÖSS den sonra bu babayiğitliği yapabilirim 😀DrB demiş ki:Iyi fikir!
Ama simdi bu 11 sayfanin cetelesini kim tutacak. Hani bir babayigit cikip da ben butun sayfalara bakip isimleri copy/paste yapip al sana liste dese ben ilk sayfaya koyarim onu problem degil.
Bir tane "Alış-Veriş" listesi olur.DrB demiş ki:Tek kisitlama gerceklesmis islemlerle alakali olmasi gerektigi. Yani satacagim diyip satmayanlari falan gerekirse ayri bir listede tutalim derim.
B
muazzam demiş ki:ÖSS den sonra bu babayiğitliği yapabilirim 😀DrB demiş ki:Iyi fikir!
Ama simdi bu 11 sayfanin cetelesini kim tutacak. Hani bir babayigit cikip da ben butun sayfalara bakip isimleri copy/paste yapip al sana liste dese ben ilk sayfaya koyarim onu problem degil.
Bir tane "Alış-Veriş" listesi olur.DrB demiş ki:Tek kisitlama gerceklesmis islemlerle alakali olmasi gerektigi. Yani satacagim diyip satmayanlari falan gerekirse ayri bir listede tutalim derim.
B
1) Bilmemkim ,bilmemkimden xxx almış,alış-veriş sorunsuz gerçekleşmiş
2)Şu,bundan abc almış,alış-veriş sorunsuz gerçekleşmiş.
Bir tane de kara liste:
1)Bilmemkim,bilmemkimden parayı almış aleti yollamamış.
2)Bilmemkim,bilmemkimden bir şey almış,alet bozuk çıkmış.....
Gerekirse bir de orta halli liste falan filan yaparız
Bilmemkim bilmemkimden parayı almış,aleti bir ay geç yollamış.
En sonuncunun pek gerekli olduğunu sanmıyorum ama istek olursa bu da yapılabilir.
Benim tavsiyem ya bu başlık altında toplanılsın,veya karaliste ile alış-veriş liste farklı başlıklarda toparlansın.Burası yine açık kalır,o listeleri sadece moderatörler değiştirip moderatörler ekleme yapar,her gün sonunda buraya yeni girilen bigiler oraya aktarılır.Benim tavsiyem bu.