800ytl paramı aldı bu şahıs..Fatih bayraktar denen kişi..diş hekimliği okumaktadır..
wodyy demiş ki:merhabalar..
bugun haplo_trm den aldğım klasik gitar geldi kendisine çok teşekkür ediyorum kendisi çok güvenilir çok yardım etti.. kendisine tekrardan teşekkür ediyorum
başka bi konuya deyinmek istiyorum.. gitarım yurt içi kargo ile diyarbakır dan siirt e geldi.. fatura 22.5 ytl .. şikayetvar.com a baktığım da sadece beni degil yüzlerce kişiyi dolandırdıklarını gördüm
buyrun bakın..
http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=ara&s=1&c=1&no=&ara=yurt+i%E7i+kargo&find_type=&sayfa=0
daha önce mydukan a attığım bi mail de .. klasik gitarın istanbul dan siirt e nekadar tutacaını sormuştuım.. bana 7-8 ytl e gönderebileceklerini söylemişlerdi (isterseniz siz de sorabilirsiniz).. 8 ytl --- 22.5 nerde.. kaldı ki onlar istanbul dan gönderiyorlar.. işte yurt içi kargo nun bizlere sunduğu hizmet anlayışı (kazığı) buna denir.. diyarbakır dan siirt e otöbüsle 12 ytl ye gidebilirsiniz.. artık siz düşünün.. gitar koltukta 12 bagaj da 22.5 ytl e geliyor !!! zaten bu sabah onlara mail attım.. ve bu işin yakasını bırakmayacağımı söyledim.. önemli olan 22.5 ytl dğil adamlar resmen kazık atıyorlar.. ve inanın bütün tanıdıklarıma -- tyurtiçi kargo nun nekadar terbiyesiz olduguunu anlatacam...
okuduğunuz için teşekkür ederim