Bende hatırladığım kadarını yazayım şimdiye kadar yaptıklarımı
zorknemesis; zaten arkadaşımdır, güvenebilirsiniz.
De_Morgan; az önce akustik gitar aldım, çok yardımcı oldu saolsun.
Memos; pedal sattım hem kendisi hem abisi son derece kibar insanlar, güvenebilirsiniz.
Dragonchaser; GPS almıştım, beklemeden sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirmiştik.
Presence; pedal aldım, zaten biçok kişi tanıyor, pedallarına tamir garantisi veriyor
🙂
ozbeksel; pedal aldım, sattım. zaten eskiler bilir
😉
gogostar; elektronik malzeme almıştım, yine sorunsuz hızlı bir alışveriş olmuştu.
fenderusa; Köksal abi, pedal almıştım, epeyde bi muhabbet etmiştik
😀 güvenebilirsiniz, ama sanırım artık buralara takılmıyor.
solitude71; pedal almıştım. Güvenilir birisi.
mecmast; hiç memnun değilim, nedeni için bu başlığın 90.sayfasına bakabilirsiniz.
http://www.turkrock.com/ftopic17571-0-asc-1780.html
Anatolia999; Onur isimli şahıs, son derece açgözlü, bence uzak durun, piyasa fiyatının çok daha altına sattığım tertemiz alet için bile benle 3 gün boyunca pazarlık etti. Çok acil ihtiyacım var vs.dedi. Ancak ertesi günü yine bu siteye satılık diye ilan açtı, işin kötüsü cihazın çok uzun süredir kendisinde olduğunu iddia ederek ve bana çok pahalı dediği 230 ytl'lik fiyatı 230 dolar'a çevirerek.
Şuan nickini hatırlayamadığım İzmir'den bir arkadaşa özel bi pedal yapmıştım,2 gt2'yi tek switchle kullanmasını sağlayan.Banka konusunda 2mizdende kaynaklanmayan birtakım sorunlar olmuştu ama saolsun arkadaş benim zarar etmemi istemedi ve 2.kez bankaya giderek parayı gönderdi burdan çok çok teşekkür ediyorum. Burayı okuyorsa da mesaj atarsa bunu editler eklerim.
Bundan çok daha fazlasının olduğuna eminim ancak maalesef şuan aklıma gelenler bu kadar.