darkside7, zetiman ve texas_blues nickli arkadaşlarımla son 1-2 hafta içinde alışveriş yaptım. Hiçbir sorun yaşamadım ve oldukça güzel alışverişlerdi belirteyim. Hepsine buradan da teşekkür etmek istedim.
spyh06 demiş ki:halilpazarlama nikli harun abiden ibanez wd-7 aldım. güvenilirliğini kanıtlamış birisiydi, tekerrür etti sadece 🙂 muhabbeti de ayrı güzel sağolsun 😀
BULUTBEY demiş ki:s-codan ben de ps aldım. Kendisine çok teşekkürler. O sorunsuz bir şekilde psyi yolladı. Benim parayı yatırmamda ufak bazı sorunlar yaşandı. Hoşgörüsü için kendisine teşekkür ederim. Ps yi ben parayı yatırmadan önce göndererek bana güvendiği için de ayrıca teşekkür ederim.
vay vay tele yapmışız 😀 iyice yumuşadın olum sen 😀_poulles_ demiş ki:Sercanust den usa tele aldım. Sadece içim rahat etsin diye ben daha para yollamadan gitarı bana yolladı ve deneyip almamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum tüm ıdı bıdımı çektiği ve söz verdiği gibi mukkemmel bir şekilde gitarı bana ilettiği için.. çok değerli bir insanmış! Bir saniye bile tereddüt etmek yersiz Sercan'la alış-veriş yaparken 😉
halilpazarlama demiş ki:vay vay tele yapmışız 😀 iyice yumuşadın olum sen 😀_poulles_ demiş ki:Sercanust den usa tele aldım. Sadece içim rahat etsin diye ben daha para yollamadan gitarı bana yolladı ve deneyip almamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum tüm ıdı bıdımı çektiği ve söz verdiği gibi mukkemmel bir şekilde gitarı bana ilettiği için.. çok değerli bir insanmış! Bir saniye bile tereddüt etmek yersiz Sercan'la alış-veriş yaparken 😉