ilanı hala güncel 😀 ibanez roadstar satıyor.explosives demiş ki:sedatadican nickli şerefsizmiş bu ark buldum adminler lütfen banı basın bu kişiye
ilanı hala güncel 😀 ibanez roadstar satıyor.explosives demiş ki:sedatadican nickli şerefsizmiş bu ark buldum adminler lütfen banı basın bu kişiye
Revee Batuhan'da aynı sekılde hıc gecıktırmeden belirttigi saate parayı yolladı hizli ve güzel bi alış veriş oldu kendisine güvene bilirsinizReeve demiş ki:fade2black_ Berk ile bir alim satim islemim oldu. Kendisine 10 uzerinden 10 veriyorum.
Kendisinden gitar aldim, netten konustuk sohbet de ettik, dedigi saatte fotograflari da yolladi.. gitar soyledigi kadar temizmis, sonra anlastigimiz gibi kargosunu yapti gecikmeden, hatta referans gosterdigim icin guvenip kargoyu ben parayi yollamadan yapti.. Onun icin de ayridan tesekkur ediyorum. Ondan sonra, kargoyu cok ozenli yapmis, gitar sapa saglam 0 sorunla ulasti. Kendisiyle alis veris yapmaktan cok memnun kaldim, su ana kadar yaptigim 70'ten fazla alim satim icinde de ilk 5'in icinde kendisi kesinlikle. Kendisine buradan tesekkur ediyorum.
theMagus demiş ki:Geçen hafta GökhanA dan SX strat aldım..
GökhanA ile msnden konuştuk. Hayatımda yaptığım en güzel alışverişti. İlk olarak kargoyu kendi karşıladı ve bir sorun olursa gitar benimdir dedi. Daha sonra ben telleri değiştirmedim ama yanında bir takım tel yolluyorum kendin bakarsın dedi. Ve ben daha parayı yollamadan kargoya verdi gitarı. Parayı yatırdığım gün gitar elimdeydi! Ayrıca konuşurken gitarla ilgili tavsiyelerde de bulundu. Denediği manyetiklerden vs. bahsetti...
Gerçekten bir alış-verişte daha ne yapılabilir bilmiyorum. Bu yüzden kendisine trilyonlarca kez teşekkür ederim.
Aldığım alet öyle pahalı bir şey olmayabilir fakat önemli olan burdaki düşünce tarzı...
Saygılar ve teşekkürler..
theMagus demiş ki:theMagus demiş ki:Geçen hafta GökhanA dan SX strat aldım..
GökhanA ile msnden konuştuk. Hayatımda yaptığım en güzel alışverişti. İlk olarak kargoyu kendi karşıladı ve bir sorun olursa gitar benimdir dedi. Daha sonra ben telleri değiştirmedim ama yanında bir takım tel yolluyorum kendin bakarsın dedi. Ve ben daha parayı yollamadan kargoya verdi gitarı. Parayı yatırdığım gün gitar elimdeydi! Ayrıca konuşurken gitarla ilgili tavsiyelerde de bulundu. Denediği manyetiklerden vs. bahsetti...
Gerçekten bir alış-verişte daha ne yapılabilir bilmiyorum. Bu yüzden kendisine trilyonlarca kez teşekkür ederim.
Aldığım alet öyle pahalı bir şey olmayabilir fakat önemli olan burdaki düşünce tarzı...
Saygılar ve teşekkürler..