dms demiş ki:ama istanbul trafiğinin de allah belasını versin demekten kendimi alamıyorum.
topbaş wins. K.O.
isyan çok içten olmuş yaf 😀 Ama ben de bazen çıldıracak gibi oluyorum bu köprü yolundaki "Metrobüs" çalışmasından...
kolay gelsin...
dms demiş ki:ama istanbul trafiğinin de allah belasını versin demekten kendimi alamıyorum.
topbaş wins. K.O.
GIRNATA demiş ki:olgacxxx'a parayı gözü kapalı havaleettim.
tam da olması gerektiği gibi kargom elime ulaştı. Teşekkür ederim 😉
cevat_kelle demiş ki:Erzurum'dan Duppoy(Aysan) ile alışveriş yapmayın kendi yaşadığım tecrübe ders oldu.Ne dediği belli değil,yalan mı gerçek mi diyor anlayamıyorsunuz,tutarsız konuşuyor.En önemlisi de 2 saat boyunca yazışıyorsunuz 20 lira için çingene pazarlığı yapıyor,sonradan orta yol buluyorsunuz bi 10 dk sonra tam hesap numarasını verecekken "Yok almıyorum içime sinmiyor,başkasına borcum var günahı vebali senin boynuna(borçlu olduğu kişi de level3 nickli biriymiş tanımam etmem),o pedaldan bana hayır gelmez." gibi saçma sapan konuşup gecenin köründe adamı sinir ediyor.
Asıl anlamadığım şey şu Aysan iyi adamdır diye buraya referans verenler parayla mı veriyor referansı,2 saat içinde 10 kere döneklik eden biri nasıl da iyi referans aldı anlamadım.Asıl sinirlendiren ipe sapa gelmeden başkasının borcuna beni ortak eder gibi günah vebal yüklemesi!Bi de terbiyesiz herif seni foruma yazacağım diyince "Tehdit etme beni,güldürme beni." gibi saçmalıyor!
Zorla sattık sanki üstüne para mı vereceğim bi de alasın diye :evil:
Önemli sağlık problemlerim var kendisine de söyledim,o kadar saat uğraştırdı beni ben de 2 kuruş ecza masrafını karşılamak için satıyorum o pedalı üstüne bir de hiç bir atışma yokken geldi almıyorum dedi,neyse söyleyeceğim bir şey yok,sadece kendi çevremdeki arkadaşlarım bilseler yeter böyle bir adam olduğu,sonradan kimsenin başı ağrımasın.
Ama sizler forum ahalisi olarak da önem veriyorsanız bu tür şeylere bilginiz olsun istedim.
not:edit
glamdring_s demiş ki:Forumun bu kısmı güzel ama bence tam olarak kullanışlı değil yazıyoruz yazıyoruz arka sayfaya düşüyor çok anlamsız oluyor, mesela ben şuanda yazdığını şans eseri gördüm ne güzel, ama hep böyle olmaz bence bu kısım daha kullanışlıhale getirilebilir, modlar bu işe el atmalı.